Et godt tip

Forlæng levetiden af dit tøj

Det er en helt speciel følelse at tage noget helt nyt tøj på for første gang. Man kan både dufte, mærke og se friskheden i tøjet. Men hvad hvis man kunne få (næsten) samme følelse hver dag, selvfølgelig uden at investere i 365 nye sæt tøj? Her får du 4 råd til at få dit tøj til at føles og se nyt ud i længere tid.

Selvom man følger vaskeanvisningerne og bruger en sæbe, der passer til tøjet, kan det stadig godt gå lidt for stærkt før den nye yndlingstrøje føles brugt. Der skal liiidt mere til, hvis du gerne vil holde liv i tøjet i lang tid. Gør lidt ekstra ud af at passe godt på dit tøj, og lad være med at bekymre dig, mens du har det på.
Af Lyngby Storcenter, januar 2018

Vask altid dit undertøj i vaskepose

Pas på dit yndlingsundertøj ved at vaske det på en skånsom måde. Uanset om dit undertøj har bøjle eller ej, skåner du dit undertøj bedst muligt, når du vasker det i en vaskepose. En vaskepose er billig og kan bruges igen og igen.

Triumph vaskepose, 30 kr.
Hipstertrusse Aubade 619 kr.
Bh Aubade 789 kr.

Wunderwear

Længe leve sorte jeans

Over tid går den sorte farve ud af jeans. Hvis du bedst kan lide at farven står knivskarpt, kan du selv vaske dem med sort farvepulver. Hvis du gerne vil have dine sorte jeans sorte igen, er produktet her smart og effektivt. Følg anvisningen på pakken.

Dylon Renovator Black, 39 kr.
Normal

Beskyt dine sko og tasker

Sprayen fra Nanex er god, fordi den holder meget længere end andre lignende behandlinger. Sprayen har en høj effektivitet i 3-6 måneder, så du skal huske at gentage behandlingen. Nanex er så effektiv, at den beskytter mod selv rødvin og mudder. Selv efter flere timer, kan du nemt tørre pletterne af med en klud. Spray dine sko eller din taske med dette mirakelmiddel og dine sko vil se helt nye ud meget længere.

 

Nanex spray, 169 kr.
Mr. Lihn

Hold dit hvide tøj hvidt

Hvide T-shirts er bare pænest, når de er helt hvide. Skulle du være uheldig og være kommet til at spilde, ja nærmest hvad som helst, så kan du bruge Vanish til at fjerne pletten igen. Der virker bedst, hvis du lægger dit tøj i blød med det samme. Husk også at følge den anvisning, der står på dit tøj.

Vanish Gold, 34 kr.
Normal

Få mere inspiration
Konkurrence

Post en studiestart-selfie og vind et gavekort på 1000 kr.