Forårets trends

Trendguide

 

Nu er det tid til at springe ud i forårets blomstertrends, print og farver.
Se alle de fine forårstendenser og styles som bare venter på at solen og varmen bryder igennem.

Mode Forår

BOYFRIEND BLAZEREN

Heller ikke i denne forårssæson kommer du udenom boyfriend blazeren.

Dobbelt- eller enkeltradet, oversized eller den helt korte, de trender alle sammen lige nu. Uanset om du går efter den klassiske model eller en trendy oversized blazer, er den nem at dresse op eller ned. Gør dit arbejdslook skarpere eller style dit sommer outfit – en blazer er perfekt til alt.

LUKSUS BOHEME

Stilen er nærmest en klassiker. Det er nemt at blive inspireret af trenden og du kan kombinere den med din egen stil. Det feminine og sporty look, der leger med mønstre og brændte farver, eller det mere stilsikre look i natur- og jordfarver.

QUILT OG BLOMSTER

Hvad er foråret uden blomster? Sæsonens quiltede jakker og veste oser bare af forår og man bliver helt glad af at kigge på dem. Quilt er samtidig perfekt til de lidt kølige dage, og hvis du styler det med et par personlige jeans og fine skjorter med pufærmer, så vil du elske sommerens blomstertrend.

PRINT STATEMENTS

Det er ikke spor svært at bevare maskuliniteten i blomsterprint, shorts og kortærmede skjorter, særligt hvis du mixer det med en cool skjortejakke og et par fede solbriller.
Så udvid din garderobe og skab et moderne og sjovt statement.

VESTEN

Vi kommer stadig ikke udenom vesten, som bare er sæsonens store trend. Style vesten med shorts eller med de mere klassiske ternede bukser, og kombiner det med sandaler, sneakers og en lækker t-shirt, så har du det perfekte sommeroutfit.

KLASSISK MED ET TWIST

Den klassiske habit jakke må godt larme lidt ekstra, så overvej at tilføje et enkelt stykke tøj med spræl. En skjorte, et par bukser eller en cap med print – det er forårets store trend, så kast dig ud i det.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.