Om Lyngby Storcenter


Siden Lyngby Storcenter åbnede i 1973, er der sket meget. Vi har gennemgået en større renovering i 2003 og har i dag et attraktivt og unikt butiksmix, som vi løbende opdaterer for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores gæster. I det følgende kan du læse mere om, hvad Lyngby Storcenter står for.


Vores mission

Det er vores ønske at give vores gæster en unik shoppeoplevelse, hvor vi gennem et spændende butiksmix, et personale med højt serviceniveau og en række sjove aktiviteter hele tiden gør vores bedste for at give gæsterne en grund til at besøge os igen. Vores ambitioner er høje, og det er vigtigt for os, at vi konstant udvikler os og bliver ved med at være relevante for vores målgrupper. Man skal have det godt i Lyngby Storcenter, både som besøgende og som medarbejder.


Vores center

I Lyngby Storcenter ligger der i dag over 100 spændende butikker på vores 31.000 m2. Derudover vil en shoppingoplevelse i Lyngby Storcenter bære præg af, at vi ser os selv som en stor familie, hvor alle er med til at give vores gæster en god oplevelse, når de kommer på besøg.


Vores gæster

I Lyngby Storcenter byder vi alle velkommen, og vi bestræber os på at gøre centret relevant for en bred målgruppe. Lyngby Storcenter skal være en destination, hvor der er rart at være. Et besøg, som vil kunne tilfredsstille ikke bare familiens samlede forbrugsbehov, men også den mere sofistikerede kundes ønsker og krav til en moderne shoppingdestination.


Vores aktiviteter

Vi ønsker at give vores gæster unikke oplevelser, når de kommer på besøg. Derfor sammensætter vi hvert år en række sjove og spændende aktiviteter, både for børn og voksne.