Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SKORINGEN

 

SKORINGEN I LYNGBY STORCENTER

I stueetagen i Lyngby Storcenter kan du finde Skoringen. Vi er en familiebutik med et hav af valgmuligheder indenfor fodtøj – støvler, sko, sneakers, stiletter osv. Vi sætter en ære i vores store udvalg, som ikke bare er et udvalg i forskellige skotyper, men også indebærer en bred vifte af populære skomærker.

Skoringen fører egne mærker, såsom, Skofus, CULT, KOOL og MiaMaja, men også mærkevaresko fra mærker som Adidas, Converse, Reebok, Lloyd og Tommy Hilfiger. Vi har sko til herrer, damer og børn i alle aldre. Hos Skoringen ønsker vi, at alle finder de sko, de leder efter, og derfor står vores dygtige og engagerede personale altid klar til guide dig hjælpe dig med at finde præcis dét, du leder efter. Det er derfor altid et besøg værd at kigge forbi butikken og se, om vi ikke kan finde de helt rigtige sko til dig – til en god pris selvfølgelig.

Uanset hvilken anledning du søger sko til, så har vi det, du leder efter. Om det er til konfirmationen, sneakers til hverdagen eller noget helt tredje, har vi i Skoringen i Lyngby Storcenter alt til dig. Vi har sko til enhver lejlighed, og det giver dig en mulighed for at finde de bedste sko til dine fødder. Sko handler jo ikke bare om udseendet – komfort er også vigtigt for velværen i hverdagen, og manglende komfort for fødderne kan ødelægge selv det hyggeligste arrangement. Derfor står vi klar, med åbne arme, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

GODE SKO TIL GODE PRISER

En vigtig del af livet med sko er skopleje, og jo bedre du er til at pleje dine sko, desto længere tid holder de sig pæne – og desto længere levetid har skoene også. Vi tilbyder derfor ikke bare skoplejeprodukterne. Vi kan også tilbyde kyndig vejledning, så du giver dine sko den længst mulige levetid.

Som medlem af Klub Skoringen kan du få medlemspris på udvalgte sko og støvler, VIP-invitation til shopping-weekend, digital bon og andre gode fordele. Derfor kan du med fordel melde dig ind i Klub Skoringen. Er du ikke medlem? Så er du klar til at høste frugterne af de medfølgende fordele allerede nu. Hvis du har nogle spørgsmål til vores medlemsklub, kan du tjekke vores hjemmeside eller spørge vores personale i butikken i Lyngby Storcenter.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.