Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

BAD STORE

BAD STORE I LYNGBY STORCENTER

Ved siden af Sand på stueplan finder du BAD STORE, som er butikken til de modeinteresserede tweens i alderen 8-16 år. Her finder du altid de nyeste trends, så de unge kan være med på moden – altid. BAD STORE forhandler tøj, sko og accessories til både unge drenge og piger.

Som teenager er man ved at blive til sin egen person, og dertil følger selvbestemmelse og et ønske om at udtrykke sig på sin egen måde. Det er et brud med forældrenes myndighed, og derfor kan det som forældre være svært at forstå og få lov til at hjælpe de ivrige og eventyrlystne teens. Det kan især være en udfordring at følge med på tøjfronten, hvor de unge helst skal have det nyeste for at være med på moden.

Ikke alle tøjvalg giver mening, og her står vi, personalet hos BAD STORE i Lyngby Storcenter, klar til at hjælpe og vejlede. Vores team af unge piger, der har fingeren på pulsen, hjælper gerne både teenageren med at finde de helt rette items og forældrene med at forstå. Det brede udvalg hos os i BAD STORE gør, at der med garanti er noget for enhver smag – også så både barn og forælder er glade og tilfredse. I butikken finder du de fedeste danske og internationale brands.

En teenager har ikke lyst til at handle i en butik, hvor lillebror eller -søster på 4 også kan finde sit tøj. Derfor fokuserer vi i butikken kun på de moderigtige styles til BAD BOYS og BAD GIRLS. Attituden i butikken er rå, og her er der plads til, at de unge kan få lov til at udfolde deres egen stil. Du skal som forælder bare være klar til at svinge kortet.

 

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi, hos BAD STORE i Lyngby Storcenter, gør os umage med hver enkelt kunde, og den gode kundekontakt medvirker til, at rigtig mange kunder kommer igen og igen. I butikken finder du mærkerne Calvin Klein, Dickies, Lacoste, ONLY, SUI AVA, Vans, The North Face, Mads Nørgaard, Champion, Firstgrade, Grunt, Hound, Højtryk, Little Remix, Les Coyotes de Paris, Onme, Rosemunde, New Era, Tommy Hilfiger og Sofie Schnoor.

Hos BAD STORE hjælper vi også med at finde det helt rigtige outfit til både konfirmationsdagen og andendagen. Du finder her et bredt udvalg af konfirmationstøj til drenge og piger. Du finder ingen klassiske konfirmationskjoler til pigerne, men derimod har butikken et stort udvalg til BAD GIRL-pigen, der ikke gider den klassiske konfirmationskjole.

Find parkcngby Storcenter her.

KOM OG BESØG VORES NYE POP UP

Fra onsdag den 10/8 kl. 10.00, vil der være fyldt med gode tilbud og du kan vinde et gavekort. Butikken ligger ved siden af JOE & THE JUICE.