Åbningstider denne uge

Mandag

08:00-19:00

Tirsdag

08:00-19:00

Onsdag

08:00-19:00

Torsdag

08:00-19:00

Fredag

08:00-19:00

Lørdag

08:00-17:00

Søndag

08:00-17:00

Øvrige åbningstider

PATISSERIE MARIE FRANCE

 

PATISSERIE MARIE FRANCE I LYNGBY STORCENTER

Fejrer du også gerne hverdagen med en lille kage? Så er du kommet til det rette sted. Hos Patisserie Marie France kan du nemlig nyde alt lige fra baguettes og sandwiches til søde wienerbrød, chokoladekager og frugttærter. Den franske bageri- og cafékæde byder på et stort og spændende udvalg af søde, franske specialiteter samt brød og lune drikke.

Den hyggelige bagerkæde med base i Paris serverede sine allerførste kager i 1976, og bageriet har siden da kun vokset sig større. I dag finder du Patisserie Marie France flere steder i byen, men kvaliteten og den gode smag er altid den samme. Der er både mulighed for en kop kaffe og en dejlig kage til den søde tand, men også for at spise en lækker frisk sandwich, hvis det er blevet frokosttid. Hos Patisserie Marie France kan du få dækket både den lille og den store sult.

 

FRANSKE SPECIALITETER OG FORFRISKNINGER – OGSÅ DERHJEMME

Patisserie Marie France er en af de hyggelige steder i Lyngby Storcenter, hvor du kan få en pause fra at shoppe, mens du nyder de lækre franske specialiteter og forfriskninger. Du får den fulde oplevelse af et besøg på en hyggelig fransk café i Paris. Husk, at du også kan få fingre i lækkerierne fra Patisserie Marie France og nyde dem derhjemme. Det er nemlig også muligt at afhente kager, tærter og andre søde sager, hvis du vil forkæle dig selv, din familie eller dine gæster derhjemme. Hos Patisserie Marie France i Lyngby Storcenter er der både mulighed for servering på stedet og køb af varer til at tage med som i de fleste bagerforretninger.

 

GOD KVALITET OG LÆKKER SMAG

Når du køber specialiteter og forfriskninger hos Patisserie Marie France i Lyngby Storcenter, kan du være sikker på, at vores dygtige personale har gjort sig ekstra umage for at sikre den gode smag og kvalitet.
Det gælder, uanset om du køber en sandwich til frokost, en kop kaffe med en lille kage på farten eller noget helt tredje. Vi brænder for at lave det bedste bagværk og de lækreste kager, du kan finde, med både smag og kvalitet for øje. Patisserie Marie France i Lyngby Storcenter er derfor det perfekte sted for dig, som elsker at gøre hverdagen lidt bedre med en dejlig lille kage, men samtidig er bevidst om kvalitet og godt håndværk.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen med lækre franske forfriskninger og en lille pause fra shoppeturen. Du finder Patisserie Marie France ved Store Torv i midten af Lyngby Storcenter. Find parkering i Lyngby Storcenter her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: