Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

JYSK

 

JYSK I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, ved siden af Føtex, finder du vores JYSK butik. Den store butik fører et alsidigt og håndplukket udvalg fra vores klassiske JYSK sortiment.

JYSK har inventar til hele huset. Du kan finde både store møbler til stuen, senge til soveværelset, såvel som et bredt udvalg af borde, tæpper, gardiner og stole. Det skandinaviske univers, der indlemmer vores produkter, er et meget alsidigt univers med et væld af designs. Vores skandinaviske univers er desuden et minimalistisk univers med rene linjer og lavmeldte farver. Er du på jagt efter et klassisk, tidløst design, der passer ind i alle hjem? Eller vil du hellere have trendy og moderigtige møbler? Måske du bare leder efter et billigt møbel til børneværelset, der skal kunne holde til lidt af hvert? Uanset hvad kan du altid finde noget, der passer til din stil og dine ønsker i JYSK i Lyngby Storcenter.

Hos JYSK fører vi et bredt udvalg af mærker, der tilsammen sørger for et utrolig alsidigt udvalg af produkter, til priser der er til at betale. Du kan bl.a. finde mærket Flora Danica, som er et dansk mærke, der producerer kvalitetssengetøj af allergivenlige naturmaterialer. Du kan også finde mærket TEMPRAKON, der producerer sengetøj baseret på avanceret rumteknologi, der er aktivt temperaturregulerende. Royal Oak laver smukke højkvalitetsmøbler i egetræ. Disse, og mange andre, mærker kan du altid finde i JYSK i Lyngby Storcenter.

 

JYSK – KUNDERNES FØRSTE VALG

Lars Larsen åbnede den første JYSK butik i Århus i 1979, hvor han solgte dyner og puder af høj kvalitet til en lav pris. Siden da er det kun gået fremad, og i dag har JYSK næsten 27.000 ansatte i vores 3.000 butikker spredt over hele verden. Vores vision er altid at være kundernes første valg. Udover vores lave priser er der altid en kompetent medarbejder i nærheden, der står klar til at guide dig i din søgen efter det rigtige produkt.

Hos JYSK fokuserer vi på at være miljø- og samfundsansvarlige. Derfor kan du, i butikken, altid finde certificeringer som Oeko-tex, Fairtrade og Svanemærket. Desuden er vores plastikposer lavet af 50 % genanvendt plast. Herudover går vi meget op i, at vores produkter er produceret på måder, der skåner både dyr, mennesker og miljøet.

JYSK har altid et godt tilbud til dig, og vi håber, at du vil kigge forbi vores butik i Lyngby Storcenter for at få inspiration til dit næste køb. Hvis du ikke har mulighed for selv at transportere dit køb hjem, kan du få det leveret hjem til din hoveddør. Du skal blot spørge en af vores medarbejdere eller bestille dine produkter fra vores website.