Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

GLS PAKKESHOP

 

GLS PAKKESHOP I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i smørhullet mellem Føtex og Jysk finder du GLS Pakkeshop. Her kan du hente og sende dine pakker, når det passer ind i din tidsplan. Hvis du skal modtage en pakke, kan du vælge at få den leveret direkte til pakkeshoppen – så undgår du at gå glip af leveringen, hvis du uheldigvis ikke er hjemme, når pakkebudet kommer forbi. Hvis du har valgt hjemmelevering med GLS, og du ikke er hjemme, når pakken skal leveres, men bor tæt på Lyngby Storcenter, så vil din pakke blive afleveret i pakkeshoppen, hvor du kan afhente den på et senere tidspunkt. Hvis en anden skal hente din pakke for dig, så husk at give vedkommende en fuldmagt, så vi i GLS Pakkeshop må udlevere pakken til dem.

Når du skal sende en pakke, kan du altid komme forbi skranken hos GLS og få hjælp af os til at købe både pakkelabel og få hjælp til at pakke pakken. Hvis du har købt din label på hjemmesiden, men ikke har en printer, så kan du vise QR-koden i den mail, du har modtaget, til os hos GLS Pakkeshop, og så vil vi printe den for dig. Med GLS kan du sende til alle lande indenfor EU, og pakken må maks. veje 20 kg. GLS er altid garant for hurtig og nem levering, hvor du er sikret, at dine pakker kommer frem i god stand.

 

GLS GROUP

GLS har mere end 1700 pakkeshops, hvor du kan indlevere din pakke eller hente den pakke, som du skal modtage. GLS blev i Danmark startet af 25 vognmænd, hvor vi tilsammen kaldte os Pakke-Trans. Senere blev vi dog opkøbt af GLS Group, som i marts 2000 omdøbte Pakke-Trans til GLS. I 2006 introducerede GLS pakkeshopsene og gjorde livet meget lettere for en masse mennesker – nu kan pakkerne nemlig sendes og hentes på de tidspunkter, der passer bedst ind i din hverdag.

GLS opererer i hele EU, og derfor kan du nemt spore din pakke på hele dens rejse – uanset afsendelsesland. På GLS’s hjemmeside kan du indtaste dit pakkenummer og nemt se, hvor pakken befinder sig lige nu. Du kan også se, hvor den nærmeste pakkeshop befinder sig. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen nede ved os i GLS i Lyngby Storcenter, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med alle de spørgsmål, du end måtte have.