Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

PHONE-REP

Er din mobil eller tablet gået i stykker? Phone-Rep i Lyngby Storcenter laver iPhone reparation og alle andre former for mobil reparation. Find os i Lyngby Storcenter – så fikser vi din telefon, mens du shopper!

Vi ligger centralt placeret i centret, og du kan altid finde en parkeringsplads i nærheden – eller nemt komme hertil med bus eller tog.

ALLE FORMER FOR MOBIL REPARATION I LYNGBY – KUN ORIGINALE RESERVEDELE

Uanset om du har en iPhone eller en anden smartphone, kan vi hjælpe dig, når mobilen er gået i stykker. Vi bruger kun originale reservedele til mærker som Apple, Samsung, Sony og Nokia. Derfor kan du være sikker på et resultat af god kvalitet, når du indleverer din mobil til reparation hos Phone-Rep i Lyngby Storcenter.

Vi yder 1 års garanti på de dele, vi har udskiftet.

ER DIN SKÆRM SMADRET? IPHONE SKÆRM REPARATION HER

Mange kender desværre problemet med en smadret mobilskærm. Ikke underligt, når vi har telefonen med os rundt allevegne og ofte udsætter den for en hård behandling. Heldigvis kan du sende din iPhone skærm til reparation hos os og få din telefon med hjem samme dag – nu med en fejlfri skærm.

SEND DIN IPAD TIL REPARATION I LYNGBY STORCENTER

Er din tablet gået i stykker? Så reparerer vi naturligvis også den! Uanset om du har en iPad eller anden tablet, klarer vi reparationen hos Phone-Rep i Lyngby, mens du venter. Ligesom for iPhone og andre mobil reparationer gælder naturligvis også 1 års reklamationsret på de udskiftede reservedele til tablets.

TILBEHØR TIL DIN SMARTPHONE

Udover mobil reparation tilbyder vi også et stort udvalg af tilbehør til mobilen. Du finder blandt andet panserglas, lader, cover, powerbank eller headset til din telefon og lad os rådgive dig, hvis du er i tvivl om dit valg. Vi har altid et godt tilbud på mobiltilbehør – kom selv forbi og se.

IPHONE REPARATION I LYNGBY – MED REKLAMATIONSRET

Vi udleverer naturligvis kvittering for fx din iPhone reparation i Lyngby, og med den i hånden har du mulighed for at reklamere, hvis dine forventninger til reparationen ikke er indfriet.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, når de har fået udført fx iPhone reparation hos os i Lyngby Storcenter. Derfor er service i højsædet, når du besøger os. Vi byder endda på en gratis kop kaffe, mens du venter på din reparation. Velkommen til mobilreparation hos Phone-Rep i Lyngby Storcenter!

Iphone reparation Lyngby

Phonerep