Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

PANDURO

 

PANDURO I LYNGBY STORCENTER

Ved lille torv på stueplan finder du Panduro Hobby. Panduro er stedet, hvor du finder alt til din hobby. Hos os i Panduro i Lyngby Storcenter er det lige meget, hvilken hobby der er din hobby – her finder du alt, hvad du skal bruge til at slippe fantasien løs og skabe noget med hænderne. Uanset om du er en entusiastisk amatør eller en fuldblodsprofessionel, så er Panduro det rette sted.

Hos Panduro finder du de rigtige materialer til din hobby, så du kan give den fuld gas på kreativiteten. Butikken har et stort udvalg af alverdens produkter, der bidrager til din glæde ved at skabe. Sortimentet består af mere end 10.000 artikler, og vi er et venligt personligt, som står klar til at hjælpe. Vi er kompetente i vejledningen af, hvilke materialer der er de rigtige for dig.

Du får her kyndig vejledning og en overskuelig forretning, hvor det er nemt at komme rundt. Uanset om det er til et festligt bord, kagebagning, syning eller kvalitetstid med børnene, du skal handle ind til, så står et personale, der ved, hvad de taler om, klar til at træde til ved eventuelle spørgsmål. Gå på opdagelse og få masser af inspiration til dit næste kreative projekt.

 

PANDURO ER FOR ALLE

Uanset om du skaber noget selv eller med familie og venner, så fungerer hobbyer som en fritidsbeskæftigelse, der er en modvægt til hverdagens forpligtelser. Vi i Panduro vil gerne hjælpe med disse afstressende aktiviteter, og derfor er butikken for alle, der har lyst til at skabe noget med hænderne. Uanset hvilken anledning du skal bruge pynt til, om det er jul, halloween, bryllup, barnedåb, nytår, konfirmation, påske eller en anden anledning, så har Panduro Hobby i Lyngby Storcenter lige netop det, du skal bruge.

Panduro Hobby begyndte med Carlo Panduro, der fremstillede og solgte souvenirs og smykker i efterkrigstidens Danmark. I 1950’erne åbnede han sin første butik sammen med sin søn, og siden da er kæden vokset. I dag består Panduro af 103 butikker fordelt på 6 lande, og fremkomsten af online medier, som man kunne tro ville tage opmærksomheden fra offline hobbyer, bidrager i dag mere til kreativiteten.

Du finder i butikken artikler til indretning, papirhobby, bagning, tekstildekoration, håndarbejde, børnehobby og kunst, så alle har rig mulighed for at finde eller genfinde glæden ved at skabe noget med hænderne efter et besøg i Panduro. Vi står klar til at hjælpe og vil hellere end gerne høre om dine nuværende og kommende projekter.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.