Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

H&M

H&M I LYNGBY STORCENTER

På både stueplan og 1. salen finder du H&M – en verden af tøj og boligtilbehør uden lige. Her finder du mode til hele familien, som både er up-to-date, bæredygtigt og helt klassisk. I H&M i Lyngby Storcenter finder du tøj, sko og accessories til de bedste priser.

Vores store butik byder på både dametøj, herretøj, børnetøj, babytøj og tøj til teenagerne med Divided-afdelingen. Du finder også H&M Home, som er alt i boligtilbehør samt beauty-produkter. Vi er en masse søde butiksassistenter, som står klar til at hjælpe og give dig den bedste service.

Hos H&M finder du tidløst og prisbilligt tøj, som samtidig er moderne og passer ind i tidens trends. Du kan i den store butik altid finde både de pænere varer til byturen, slap af-tøjet til søndagshygge på sofaen og de altid vigtige basisitems, der aldrig må mangle i klædeskabet. På trods af det store udvalg er butikken i Lyngby Storcenter nem at finde rundt, og vi kan garantere, at du næsten altid vil finde et eller andet, du kan bruge, når du går i H&M.

I Lyngby Storcenter finder du også H&M HOME, som er en udvidelse af tøjbutikken. H&M Home er din nye go-to butik, når det kommer til boliginteriør, indretning og velvære. Uanset om du skal shoppe til stuen, til soveværelset, til køkkenet eller badeværelset, så finder du her tilbehør til alle disse rum. Kom ind og oplev den hyggelige atmosfære og se, om der er noget, du mangler til dit hjem.

GODT DESIGN FOR ALLE

H&M vil gøre godt design tilgængeligt for alle på en bæredygtig måde. Hos H&M tror vi på det gode i folk, og at inklusion og diversitet er en styrke – dette afspejler sig i vores brede sortiment. H&M kæmper for en konstant forbedring indenfor modeindustrien, når det kommer til bæredygtighed, og derfor har vi startet vores Conscious Collections og H&M Take Care.

Conscious Collection er bæredygtige kollektioner, der udkommer nogle gange om året. Kollektionerne er fremstillet af 100 % genanvendte, økologiske eller andre mere bæredygtige materialer. Med disse kollektioner prøver vi at gøre tøjindustrien mere grøn. H&M Take Care er tips og tricks til dig om, hvordan du reparerer, ændrer og fornyer dit tøj, så det holder endnu længere. I H&M i Lyngby Storcenter står vi klar til at vejlede og give gode råd til, hvordan du kan bidrage til en mere grøn tøjindustri.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.