Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Glitter i Lyngby Storcenter


Hos Glitter tilbyder vi modesmykker og accessories til priser, hvor alle kan være med. Et besøg hos Glitter i Lyngby Storcenter, skal være inspirerende og et forfriskende pust til din stil. Hver uge lander der i Glitter nye moderigtige varer, som passer perfekt i tidens trends. Vores smykker og accessories er med til at skabe din personlige stil og kan bruges både til hverdag og til fest. For at alle kan finde smykker og accessories i Glitter, dækker vores sortiment bredt i forhold til pris og materialer. Vi vil nemlig være en butik, hvor alle har mulighed for at finde moderigtige og smukke smykker til fornuftige priser.

 

Til dig der elsker accessories

Selvom Glitter er særlig kendt for smykker, er der også mange andre accessories og tøjdele i butikken. Du kan blandt andet købe handsker, huer og halstørklæder til de kolde måneder, uden at gå på kompromis med din stil og skønhed. Hos Glitter har vi altid fingeren på pulsen, og vi ved, hvad der rør sig i modeverdenen. Derfor er det tidens trends der dikterer, hvilke materialer og designs du finder i vores tøjafdeling. Uanset om det er strik, læder eller noget tredje, som er på mode, vil du kunne finde det hos Glitter i Lyngby Storcenter.

 

Historien bag Glitter

Glitter er en svensk detailkæde, der fik sin introduktion på markedet i start 90’erne. Stifteren, Sven-Axel Svensson, fik idéen til en smykkeforretning, da en kvinde kom ind i hans tobaksforretning og spurgte, om han solgte halskæder. Sven-Axel åbnede sin første Glitter butik i 1992 og sidenhen har konceptet haft stor succes i de nordiske lande (Sverige, Norge, Finland og Danmark). I dag består detailkæden af ca. 165 butikker fordelt ud på de fire førnævnte lande, og Glitter er i dag anerkendt og værdsat som en førende modebutik.

 

Den perfekte gavebutik

Hos Glitter i Lyngby Storcenter sælger vi, udover smykker, også håraccessories, mobiltilbehør, tasker og punge. Kom forbi og se udvalget af søde hårelastikker og hårbånd, som bruges af alle aldersgrupper. Mangler du et cover eller en mobilring til din smartphone? Så finder du et super udvalg af praktisk og lækkert smartphonetilbehør hos Glitter, som både beskytter din telefon og giver den et personligt præg. Det store udvalg af accessories og tilbehør gør Glitter til den oplagte butik, når du skal finde en sød gave.

 

Find parkeringsmuligheder i Lyngby Storcenter her.