Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

QUINT

 

QUINT I LYNGBY STORCENTER

I stueetagen, lige ved siden af Store Torv, i Lyngby Storcenter kan du finde herretøjsforretningen qUINT. qUINT er en multibrand butik, der specialiserer sig inden for streetwear og sneakers. Vi arbejder på at ramme et bredt udsnit af befolkningen med et hav af varierede tøjstile. Vores ønske er at være en butik, hvor folk via de forskellige brands, vi fører, kan sammensætte den tøjstil, der passer dem bedst.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at byde dig velkommen og svare på de eventuelle spørgsmål, du skulle ligge inde med. Vi har et stort kendskab inden for både tøj og sko. I vores sortiment har vi også et bredt udvalg af sneakers. Vi har mærker som Vans, Reebok, Adidas Originals, EA7 osv. Er du på jagt efter sko, kan du derfor altid komme forbi os, og så skal vi nok hjælpe dig godt videre.

 

SKAB DIN EGEN STIL

I qUINT i Lyngby Storcenter fører vi en bred vifte af forskellige tøjbrands. Hos os finder du mærker som Carhartt, The North Face, Adidas, Lacoste og mange, mange flere. Vores store udvalg af mærker giver dig endnu større frihed til bedst muligt at udvikle og finde din personlige stil. Her er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du leder efter. For os er der ikke noget rigtigt svar, når det kommer til tøj. Det handler om at finde dét, der gør dig glad, og dét, der gør dig bedst tilpas. Hos qUINT i Lyngby vil vi gerne hjælpe dig med at finde netop det.

Vores arbejde slutter aldrig, og derfor har vi en stor tilstedeværelse på tøjmesser over hele verden. Vi deltager på messerne, fordi vi gerne vil opdage de nye, spændende og mindre mærker, samtidig med at det giver os mulighed for at spotte trends og brands, der endnu ikke er kommet til Danmark. Vi vil gerne være på forkant, så vi kan hjælpe dig med at være det samme, når det kommer til tidens trends.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i qUINT i Lyngby Storcenter, hvor du kan komme ind og opgradere eller udfordre din tøjstil. Vi står også klar til at guide dig, hvis du kigger forbi os for at finde en gave. Vores store ekspertise indenfor tøj, mode og sammensætning gør, at vi kan assistere dig bedst muligt. Det er derfor nemt at finde ikke blot tøj til dig selv, men også tøj til andre, når du besøger os.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.