Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

KAUFMANN

 

KAUFMANN I LYNGBY STORCENTER

På stueplan overfor Telia, Zizzi og Skoringen finder du en traditionsrig herretøjsbutik, hvor du altid kan være 100 % sikker på at modtage kompetent vejledning. Du kan ligeledes altid være sikker på at finde lækre kvalitetsvarer til stærke priser. Vi i Kaufmann i Lyngby Storcenter står altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med de helt rigtige stykker tøj til din garderobe.

 

KLASSISK OG MODERIGTIG HERREEKVIPERING

Siden 1908 har vi i Kaufmann hjulpet mænd til en mere klassisk og moderigtig garderobe. Vi sætter en ære i at påtage os ekspertrollen, og derfor kan du være helt sikker på, at vi nok skal guide dig til det helt rigtige. Vi er ikke blege for at sige, når en anden model vil klæde dig bedre, og vores mangeårige ekspertise gør, at vi næsten bare ved synet af dig ved, lige præcis hvilken størrelse du bruger. Vi er kompetente, smilende og vejleder dig hellere end gerne, uanset hvilket stykke tøj du er kommet ind for at forny.

Hos Kaufmann i Lyngby Storcenter forhandler vi kendte tøjmærker fra hele verden, og vi er sikre på, at vi også har noget til dig. Vi vil gerne være din foretrukne herretøjsbutik, og derfor er det vigtigste for os, at du får en god service og føler dig tryg ved dit køb. Selv efter mere end 100 år er vi stadig en dansk herretøjskæde med stolte familietraditioner, som har øje for herretøj, ekstraordinær kvalitet og ekspertviden.

 

TIL DE MODEBEVIDSTE MÆND

Hos Kaufmann i Lyngby Storcenter finder du lækkert herretøj i solid kvalitet til den modebevidste mand. Vores gode service tager afsæt i mere end 100 års erfaring på området, og vi tror stadig på, at de traditioner og det sammenhold, som altid har kendetegnet vores butikker, er gældende endnu. Vores gode og loyale medarbejdere hjælper dig med at navigere i det store udvalg, og vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det. Hos Kaufmann i Lyngby byder vores store udvalg af brands bl.a. på Hugo Boss, Gant, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Moncler, Lacoste, Sand og Tiger of Sweden – og selvfølgelig en masse andre.

 

BLIV KLAR TIL DIN STORE DAG

Uanset om du skal finde tøj til dit bryllup, en andens bryllup, din konfirmation eller du bare har lyst til at forkæle dig selv, finder du hos Kaufmann i Lyngby Storcenter en masse pænt tøj til fornuftige priser. Med vores kompetente vejledning skal du nok blive 100 % klar til den store dag. Kom ned i butikken og fuldend garderoben med det, du lige står og mangler.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.