Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

H&M HOME

 

H&M HOME I LYNGBY STORCENTER

Du finder H&M Home på 1. sal i Lyngby Storcenter. Butikken ligger inde i den eksisterende almindelige H&M butik og er en afdeling for sig selv.

H&M Home er et designdrevet interiørbrand, der forener moderne design og kvalitet til overkommelige priser og gør det muligt for interiørelskere at skabe deres eget, personlige hjem. Kollektionerne, der spænder fra sengetøj til smart opbevaring og tidløse spisestel, følger de seneste trends og har sans for detaljen.

H&M Home er det perfekte sted at kigge for dig, der ønsker at friske hjemmet op med flotte nye interiørdele. I butikken finder du nemlig alt, du skal bruge til flot indretning af alle typer rum, uanset om det er soveværelset, stuen, køkkenet, børneværelset, badeværelset eller et udendørs område som terrassen. Kom forbi og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem, så det passer perfekt til din families behov.

Vores personale i butikken står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd til, hvad der passer ind i dit hjem. Tøv ikke med at komme forbi og spørge os til råds, mens du går gennem det store udvalg af interiørdele til alle typer hjem. Vi står klar med venlig betjening og hjælper dig hellere end gerne til at finde de helt rigtige produkter til dit hjem.

 

VELVÆRE

Hvis der skal skrues op for velvære og hygge, kan belysning og duftlys være nøglen. I H&M Home kan du vælge mellem et stort udvalg af behagelig og hyggelig belysning og duftlys, som kan være med til at skabe en ekstra god atmosfære i dit hjem. Uanset om du er på jagt efter en hyggelig bordlampe til en hylde eller skænk, en standerlampe til hyggehjørnet eller stearinlys, fyrfadslys eller duftlys til at skabe den helt rigtige følelse af hygge, når mørket sænker sig udenfor, så finder du det hos H&M Home i Lyngby Storcenter. Til lysene finder du også et stort udvalg af flotte stager og fade, som du kan bruge til at skabe endnu mere hygge i hjemmet.

 

H&M BÆREDYGTIGHED

H&M gennemfører mange bæredygtighedstiltag og arbejder hele tiden på at forbedre sit klimaaftryk. Som kunde kan du derfor shoppe med god samvittighed, når du besøger H&M Home. Gennem en række initiativer sikrer vi en mere bæredygtig produktion af både tøj og interiørprodukter. Forneden finder du et kort, der viser, hvor i Lyngby Storcenter du finder H&M Home butikken.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.