Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

IMERCO HOME

 

IMERCO HOME I LYNGBY STORCENTER

I stueetagen af Lyngby storcenter mod Klampenborgvej finder du vores store og smukke Imerco Home butik. Vi har både stort og småt til hjemmet, og vi har helt sikkert også noget til dig. Vores store butik indeholder en bred vifte af vores sortiment. Ligesom i vores andre Imerco butikker kan du selvfølgelig finde en masse køkkenudstyr, borddækningsartikler og dekoration til hjemmet, men i Imerco Home har vi udvidet vores sortiment endnu mere.

Imerco er ikke blot Danmarks, men hele Skandinaviens, største isenkramkæde. Vores kæde blev startet i 1928 af 28 isenkræmmere med en vision om at etablere et landsdækkende samarbejde. Dette samarbejde skulle sikre kunderne varer, der var både bedre og billigere. I dag, over 90 år senere, må man sige, at vi er lykkedes med vores mission. I dag er vores mission at give dig som kunde ’appetit på livet’.

Imerco Home er større end normale Imerco-butikker, og vi fokuserer i højere grad på hele boligen med møbler, tekstiler og lamper. Desuden fokuserer Imerco Home i Lyngby Storcenter på tidens trends, og vi udskifter derfor vores produkter lidt oftere, så du som kunde altid kan følge med i de nyeste trends. På denne måde udmærker vi os fra de normale og skønne Imerco-butikker, der i højere grad sætter fokus på klassikerne og det vedvarende isenkram.

I Imerco Home kan du, ud over vores normale isenkram, finde møbler til både stuen, spisestuen og soveværelset. Vores udvalg inkluderer sofaer, spiseborde og sofaborde, et bredt udvalg af lamper og alt i sengelinned. Udover inventar til huset kan du i Imerco Home i Lyngby finde havemøbler, terrassevarmere, haveindretning, grill og meget mere.

 

BRANDS TIL ENHVER SMAG

I Imerco Home i Lyngby Storcenter kan du finde vores egne solide brands, der sikrer dig en høj kvalitet til en pris, der er til at betale. Desuden har vi alle de brands, som du kender og elsker. Her kan du finde interiør fra Kaj Bojesen, smukke glas fra Lyngby, skåle fra Rosendahl, tallerkner fra Royal Copenhagen, Eva Trio Termokrus, knive fra Zwilling og køkkenmaskiner fra Kenwood – og det er blot en håndfuld af vores mange spændende og bundsolide brands, som du altid kan finde i Imerco. Derudover kan du i Imerco Home finde sofaer fra Lene Bjerre, lamper fra Belid, et bredt udvalg af møbler fra Bloomingville og meget, meget mere. Vores ansatte er kompetente og står altid klar til at rådgive dig, hvis du leder efter noget til dig selv eller en gave til en heldig modtager. Tag et smut forbi Imerco Home i Lyngby Storcenter og lad dig inspirere.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.