Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-20:00

Søndag

10:00-20:00

Øvrige åbningstider

NORMAL

 

NORMAL I LYNGBY STORCENTER

I stuen af Lyngby Storcenter, ved indgangen fra Kanalvej, finder du vores NORMAL butik. Her kan du finde både simple detailvarer til hverdagen samt nogle mere eksklusive varer, når du trænger til lidt selvforkælelse. Alle varerne er sat til en fast lav pris, der typisk er lavere end priserne i lignende butikker, så du altid kan finde dine varer til den bedste pris.

I NORMAL finder du et stort udvalg af diverse produkter til personlig pleje. Du kan købe varer som shampoo, tandpleje, et bredt udvalg af hudpleje produkter, barbermaskiner og shavere. Desuden har vi også en masse andre detailvarer som kaffe, snacks, diverse rengøringsmidler og meget, meget mere. Du kan også være heldig, at vi i NORMAL har købt nogle sjove specialvarer hjem, som du ikke nødvendigvis lige finder i andre butikker. I NORMAL kan du finde alle de varer, som du skal bruge i hverdagen til personlig pleje og selvforkælelse.

 

NORMALE VARER TIL UNORMALE PRISER

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Kort sagt: Alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme. Alle varer sælges til faste lave priser, og det betyder, at du ikke kan finde slagtilbud og prisbaskere hos NORMAL. Til gengæld koster varerne det samme, næste gang du kommer.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Det skal nemlig altid være en ny og unik oplevelse at besøge en NORMAL-butik. Også selvom det kun er en uge siden, du sidst var forbi. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

 

GODE PRISER OG FANTASTISK PERSONALE

Vi køber vores produkter hjem fra udenlandske distributører. Det gør vi, fordi det er billigere, end hvis vi skulle købe de samme varer fra danske distributører. Det betyder, at du kan købe varerne billigere i NORMAL end i mange andre butikker. Faktisk kan du se frem til at spare 30-60 % på basisvarer, hvis du køber dem i NORMAL. Udenlandske distributører betyder også, at NORMAL nogle gange kan få varer hjem, som man ikke typisk ser i andre store danske detailkæder.

Vores personale i NORMAL i Lyngby Storcenter består af søde unge mennesker, der altid står klar til at hjælpe dig, hvis du mangler noget, eller måske leder efter en lille gave, til en du holder af. Det er altid sjovt at gå på opdagelse i NORMAL i Lyngby Storcenter, og du kan altid finde de basisvarer, som du har brug for – og måske nogle, som du slet ikke vidste, at du manglede!

 

EN LILLE BUTIK, DER VOKSEDE SIG KÆMPESTOR

Den første NORMAL butik åbnede i 2013 i Silkeborg som en lille butik, der solgte basisvarer til en lav pris. Det blev hurtigt en kæmpe succes, og vores grundlæggere udvidede hurtigt til andre byer og gjorde dermed NORMAL til en butikskæde. Derfra er det kun gået opad. I 2017 åbnede vi vores første butik i Norge og blev dermed et internationalt brand. I dag findes der næsten 300 NORMAL-butikker spredt rundt i det meste af Europa, og kæden har over 2200 ansatte.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.