Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

JOE & THE JUICE

 

JOE & THE JUICE I LYNGBY STORCENTER

På stueplan tæt ved indgangen fra Kanalvej og ud mod Store Torv finder du en juicebar lidt udover det sædvanlige. Hos Joe & The Juice er der fart på, og der slynges lækre juices og sandwiches over disken, mens musikken spiller med en god bas i baggrunden. Det er ungt, det er vildt, og det er lækkert – og det er noget, du ikke oplever andre steder.

 

TRÆD INDENFOR OG BLIV EN DEL AF FESTEN

Hos Joe & The Juice i Lyngby Storcenter gør vi tingene på vores helt egen måde. Vi bryder rammen for, hvad man kan tillade sig i almindelige juice- og kaffebarer, og vi gør det med stil. Vores friskpressede juicer, sprøde sandwiches og den fede musik i højtalerne er en verden for sig, og når du træder ind hos os, er du en del af festen. Vi tager imod dig med store smil på læben og med en attitude, hvor du føler dig mere end velkommen – og hvis du er helt vildt heldig, så tager vi imod dig med vores hemmelige håndtryk.

Hos Joe & The Juice i Lyngby er det ikke kun din krop, som du giver fornyet energi. Når du træder indenfor i vores juicebar, er du også garanteret et vaskeægte humørboost, der gør din shoppetur og dag endnu bedre. Vi er altid stedet, du skal gå hen, når du har brug for god stemning, god musik og lækre juices eller andet godt. Siden det hele startede tilbage i 2002, har vi kørt med 200 km/t, og vi fortsætter den gode stime. Vi har fart på, men aldrig for travlt til at give dig en god betjening og en solid oplevelse, når du bestiller din morgenmad, frokost, aftensmad eller mellemmåltid hos os.

 

HVAD KAN JEG FÅ HOS JOE & THE JUICE?

Det er ikke kun omgivelserne, der er fart på inde hos os i Joe & The Juice i Lyngby Storcenter – der er også fart over feltet, når det kommer til vores menukort. Her får du et lækkert udvalg af lækre sandwiches, lavet på et paninijern, og hvor du bl.a. kan vælge imellem Joes Club, Avocado, Tunacado, Spicy Tuna, Serrano, Turkey og vores veganske Vavo, som står for Vegan Avocado. Derudover serverer vi to lækre morgenmadsbowls, hvor du kan vælge mellem en dejlig Acaí Bowl eller vores Spirulina Bowl. I vores juicebar finder du også et stort udvalg af kager, cookies og sunde raw bites, når den lille sult skal stilles.

Er du mere til de våde varer, har vi også et stort udvalg af kaffe og te, shakes, sunde shots, vand og selvfølgelig vores juices. Livet er for kort til kedelige produktnavne, og derfor kan du finde vanvittigt lækre juices som Go Away Doc, Sex Me Up, Pick Me Up, Hell of a Nerve, Energizer og Iron Man, når tørsten eller sulten skal slukkes. Vores menukort byder på mange flere sjove navne, så kom ind forbi og find din nye yndlingsjuice.
 

HOP FORAN I KØEN

Hvis du allerede elsker Joe & The Juice, lige så meget som vi gør, og du nærmest vil kalde dig selv for en stamkunde i Lyngby Storcenter, så synes vi helt klart, at du skal gøre dig selv den tjeneste at hente vores app. Her kan du springe køen over ved at bestille dine sandwiches eller juices hjemmefra og blot møde op, når de er klar til afhentning. Hver gang du bestiller gennem app’en, optjener du point, som du bruger til at låse op for forskellige fordele. Jo mere du bestiller, jo flere gaver og goder får du.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.