Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

PANDEKAGEHUSET

 

PANDEKAGEHUSET I LYNGBY STORCENTER

Hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter kan du få stillet både den store og den lille sult. Vi laver nemlig både lækre pandekager med fyld og toppings, der tilfredsstiller den søde tand, men også lækre varianter af madpandekager. Hvis du er til de søde pandekager med lækre toppings og fyld, vil Pandekagehuset i Lyngby Storcenter helt sikkert ikke skuffe dig. Du kan blandt andet få serveret din pandekage med nutella og nødder, is og chokolade, banan og chokolade og masser af andre lækre kombinationer af bær, nødder og søde sager. Hvis du er mere til det salte eller bare har lyst til en madpandekage i stedet for, har vi også lækre valgmuligheder til dig. Du kan bestille madpandekager med fyld, som eksempelvis kan indeholde:

  • Skinke, ost og oregano
  • Græsk feta, spinat og dild
  • Kylling, hummus og salat

Pandekagehuset er et sted, du kan sætte dig med hele familien, og særligt børnene vil blive glade for de lækre anretninger. Vi sørger for, at I får stillet både sult og tørst i hyggelige omgivelser. Vi serverer nemlig også et lækkert udvalg af kolde og varme drikke, blandt andet kaffe, milkshakes, sodavand, kakao og andre gode forfriskninger.

 

KVALITETEN OG SMAGEN ER I TOP I PANDEKAGEHUSET

Hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter brænder vi for at give vores kunder de bedste oplevelser. Det gør vi ved at kombinere hyggelige omgivelser, de bedste pandekager og lækre forfriskninger med smilende og venligt personale. Du kan være sikker på, at vi har gjort os umage, for at både kvalitet og smag er i top.
Den gode service er også af høj prioritet, og vi ser det som en vigtig opgave at sørge for, at du går fra Pandekagehuset glad og tilfreds. Derfor møder du kun venlige og servicemindede mennesker bag disken, når du besøger Pandekagehuset. Pandekagehuset ligger i stueetagen af Lyngby Storcenter ved Store Torv og er derfor perfekt placeret til en pause fra shoppeturen.

Uanset om du blot har lyst til at forkæle dig selv med lidt lækkert i hverdagen eller skal bruge et sted at holde en pause fra shoppeturen i weekenden, så er Pandekagehuset i Lyngby Storcenter et oplagt valg.
Vi har både plads til, at du kommer forbi med en ven eller veninde, men også hvis hele familien skal sunde sig lidt med vores lækre forfriskninger.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.