Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

PARMA & PASTA

 

PARMA & PASTA I LYNGBY STORCENTER

På stueplan beliggende på Store Torv finder du Parma & Pasta, som er en gastronomisk oplevelse, du ikke har lyst til at gå glip af. Her finder du nemlig ægte italiensk stemning, hvor kokkenes sans for detaljer får hver bid til at smage nøjagtigt ligesom Italien. Her får du serveret klassiske italienske retter, hvor der virkelig er kælet for alle detaljer. Du kan både nyde maden siddende eller tage maden med hjem.

 

ET LILLE STYKKE AF ITALIEN I LYNGBY

Når du sætter dig ind til Parma & Pasta i Lyngby Storcenter, kan du godt gå hen og glemme, at du rent faktisk sidder i et shoppingcenter. Når du besøger Parma & Pasta, træder du indenfor i et univers, hvor alle de italienske madtraditioner er taget med – og du kan være sikker på, at du forlader os glad, mæt og tilfreds. Vores menukort er simpelt, men vi garanterer, at vi har lagt al vores kærlighed i hver enkelt ret, så den er lavet til perfektion.

Vi serverer lækker frisklavet pasta, hvor du ser på, mens vi forbereder og tilbereder pastaen – så når vi siger, at vores pasta er frisklavet, så kan du her få lov til at se det med egne øjne. Madoplevelsen, du får hos os, starter allerede, mens du iagttager vores kokke tilberede maden, for der er bare noget helt magisk over at se retten blive lavet lige foran dig. Oplevelsen fortsætter med den første bid, hvor det går op for dig, at de simple retter er fyldt med smag. Vores pastaretter er yderst populære, og derfor tør vi også godt sige, at du her får serveret noget af den bedste pasta, du nogensinde har smagt.

 

HVAD FÅR DU HOS PARMA & PASTA?

Hos Parma & Pasta i Lyngby Storcenter serverer vi frisk hjemmelavet ravioli med forskelligt fyld. Vi serverer også anden frisk pasta med hjemmelavet italiensk sauce. Derudover er vi også kendt for vores unikke Parma-Sandwich, og kendt som Torta Fritta, som bl.a. indeholder lækker parmaskinke og frisk ost. Udover vores pastaretter og vores Parma-Sandwich serverer vi også en håndfuld andre specialiteter, desserter og børneretter. Fælles for vores retter er den gode, autentiske smag, som de er kendetegnet ved, og som vores kunder elsker.

I vores retter benytter vi friskskåret, 24 måneder gammel Prosciutto di Parma og 36 måneder gammel Parmigiano Reggiano ost, som begge er med til at give dig en helt unik smagsoplevelse. Vores parmaskinke og parmesanost kan ikke sammenlignes med noget, du kan finde i supermarkedernes kølediske. Vores lækre retter kan du nyde med lækkert, friskt, hjemmebagt brød samt vores sprudlende Lamsbrusco vin, der egner sig godt helt nedkølet på en varm sommerdag – eller efter en heftig shoppingtur i centret.

Kom ind og oplev den autentiske atmosfære hos Parma & Pasta i Lyngby Storcenter. Vi står klar med god betjening og super service, så du altid får en god italiensk oplevelse, når du besøger os. Hos os finder du et hyggeligt hjørne, hvor du kan slappe af og lade op, inden dagens næste punkter skal ordnes. Træd indenfor i det italienske hjørne af Lyngby Storcenter og bliv forelsket på ny i en af vores lækre pastaretter.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.