Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

VIBHOLM GULD & SØLV

Vibholm Guld & Sølv er Danmarks største smykkekæde. Tenna Vibholm åbnede den første Vibholm butik på Strøget i Århus tilbage i 2007 med et ønske om at være en mere moderne smykkebutik med et bredt sortiment, som indeholder en kombination af klassiske og trendy smykkebrands. Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld & Sølv er i dag en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 23 butikker samt webshop i både Danmark og Sverige – men visionen om at være med på trenden samt udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker er stadig den samme.

– Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, vil vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Smykker er mere end bare guld, sølv og diamanter – smykker taler kærlighedens og venskabets sprog. De smykker, vi får gennem livet, holder minderne i live og kan bringe smil frem på selv de grå dage. Har du svært ved at vælge, eller har du brug for vejledning? Vibholms faglærte personale står altid klar til at hjælpe og rådgive – uanset om det er dig selv eller en anden, der skal forkæles.

Hos Vibholm Guld & Sølv finder du et bredt udvalg af de mest populære mærker i alle prisklasser. De forhandler både lækre danske smykkebrands samt danske og internationale ure. Derudover tilbyder de selvfølgelig 30 dages fuld bytteret og landsdækkende bytteservice, så du kan bytte både i butik og på webshoppen.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: