Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

LYNGBY STORCENTER APOTEK

 

LYNGBY LØVE APOTEK I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter lige til venstre indenfor ved den første indgang finder du Lyngby Løve Apotek – Lyngby Storcenters fantastiske apotek. Her kan du købe din receptpligtige medicin og finde håndkøbsmedicin, vitaminer, hudplejemidler, naturmedicin og meget andet. Vores personale består udelukkende af faguddannede mennesker, så her kan man altid få et kompetent råd, der bygger på faglig indsigt og viden.

 

HURTIG OG KOMPETENT BETJENING

Ud over at have professionelle ansatte, går vi også meget op i hastighed, så du får en hurtig og effektiv betjening. Vi ved godt, at du ikke gider og stå og vente hele dagen på apoteket. 90 % af vores kunder bliver betjent indenfor 5 minutter, efter de har trukket deres nummer. At vi er hurtige, betyder dog ikke at vi går på kompromis med betjeningen – vi har altid tid til at give råd og svare på alle dine spørgsmål.

 

VI VEJLEDER DIG, SÅ DU BRUGER DIN MEDICIN KORREKT

Bruger du din inhalationsmedicin korrekt? Specielt hvis du er KOL- eller astmapatient, er der stor chance for, at du ikke bruger din medicin korrekt, hvilket kan betyde at din sygdom i værste tilfælde kan blive forværret. På Lyngby Løve Apotek i Lyngby Storcenter kan vi, ganske gratis, tjekke om du bruger den rigtige inhalationsteknik, og lære dig hvordan du bruger din inhalationsmedicin på en måde, hvor du får allermest ud af den.

Uanset hvilken medicin du tager, vil vi altid gerne hjælpe med at vejlede dig, så du bruger eller tager din medicin helt korrekt. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om noget.

 

SERVICEYDELSER FRA LYNGBY LØVE APOTEK I LYNGBY STORCENTER

Vi vil meget gerne gøre det så nemt som muligt for dig at huske at købe og tage din medicin. Derfor tilbyder vi nogle serviceydelser, som vi selv syntes er ret geniale, for at gøre dit liv meget lettere.

 

BETALINGSSERVICE – FOR DIG DER VIL HAVE ET NEMT OG MÅNEDLIGT OVERBLIK

Hvis du kommer ofte og henter medicin hos os, kunne det måske give mening for dig at tilmelde dig vores betalingsservice via PBS/Nets. Når du er tilmeldt betalingsservicen, kan du bare komme forbi og hente din medicin, og så bliver du trukket det samlede beløb på én gang i slutningen af måneden. På denne måde sparer du en smule tid på dit køb hver gang, og så har du også muligheden for at få et mere overskueligt overblik over dit månedlige forbrug af medicin. Det kan nemlig godt blive lidt uoverskueligt, hvis man forbruger meget medicin eller andre af vores produkter.

 

TILMELD DIG VORES SMS-SERVICE

Hvis du har meget medicin, som du skal holde styr på, kan du tilmelde dig vores sms-service. Det er helt gratis og kan være en god hjælp for dig, der har svært ved at holde styr på din medicin. Ydermere kan vi desuden doseringsindpakke din medicin ud fra den dosering vi, eller din læge har beskrevet på recepten.

 

SKRIV TIL VORES ONLINE BREVKASSE

Du kan også altid skrive til vores online brevkasse. Her har vi et eksperthold til at sidde og svare på alle dine apoteker-relaterede spørgsmål. Du kan altså få svar på alle dine spørgsmål fra vores professionelle og uddannede apotekere, der sidder klar til at svare på din henvendelse. Ingen spørgsmål er for dumme! Desuden kan du også se vores svar på et udvalg af tidligere besvarede spørgsmål.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.