Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

ONLY

 

ONLY I LYNGBY STORCENTER

På første sal, nede i hjørnet tæt ved rulletrappen fra Store Torv, ligger kvindemodeforretningen ONLY. I ONLY ønsker vi at klæde den stilsikre og moderne kvinde på. Mode er vores store passion, og vi vil gerne guide dig, så du altid tager dig bedst muligt ud, når du klæder dig på om morgenen. Vi stiller vores tøj til rådighed, så du selv kan sammensætte det tøj, du føler bedst muligt får din personlighed frem i lyset, og så du skinner igennem som forårssolen.

ONLY bestræber sig på at have en bred vifte af tøj, så din størrelse, din alder eller din stil ikke påvirker, hvorvidt du kan finde noget tøj hos os. Det, synes vi, er vigtigt, fordi ikke to mennesker er ens, og derfor er det vigtigt, at det tøj, vi sælger, afspejler dette. Vi tror på, at den bedste tøjstil opstår gennem lysten til at lege med det klassiske og eksperimentere, så det ”sikre” kastes ud ad vinduet og erstattes af det unikke og stilfulde.

 

LÆKKERT OG STILFULDT TØJ

ONLY mener, at tøj bør være stilfuldt og ikke nødvendigvis stilrent. Hvad vi mener, når vi siger stilfuldt, er, at det skal være bæreren af tøjet, som definerer stilen – og det behøver derfor ikke at være så stilrent og poleret. Vi elsker, når folk tager ”det bedste fra alle verdener” og kombinerer det til en stilfuld, unik tøjstil.

I ONLY sælger vi det tøj, vi selv har skabt, og derfor kan vi stå 100 % på mål for det tøj, vi sælger. Det er skabt på baggrund af vores indsigt i mode, farver, materialer og snit. Det hele er resultatet af et kyndigt og passioneret arbejde med tøj. Vi står altid klar til at guide dig igennem de nyeste modetrends – og hvis du er i tvivl om, hvordan fremtidens tøj ser ud og gerne vil være med på noderne, så er vi der i butikken.

Vores dygtige personale står altid klar med et smil, åbne arme og et ønske om at give dig den bedst mulige oplevelse. Når du besøger ONLY i Lyngby Storcenter, så vil vi gerne have, at du går herfra, ikke bare med noget nyt tøj du er glad for, men også med en følelse af, at du er blevet set og vejledt bedst muligt. Dermed mener vi, at vi kan give dig de bedste muligheder for, at du kan udfolde dig.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.