Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

TØJEKSPERTEN

TØJEKSPERTEN I LYNGBY STORCENTER

På stueplan ved Store Torv finder du Tøjeksperten, som har alt det bedste indenfor herretøj. Hos Danmarks største herretøjskæde finder du danske og internationale mærker, såsom Bison, JBS/CR7, Lacoste, Lindbergh, Matinique, Meyer, Morgan, Tommy Hilfiger og Wrangler – og selvfølgelig også en masse andre.

I Tøjeksperten i Lyngby Storcenter finder du alt det bedste indenfor herretøj, og her kommer kunden altid først. Du kan i butikken forvente et personale, der yder god hjælp og vejledning, så du får en let og smertefri shoppetur – uanset om du handler til dig selv eller en i dit liv.

Tøjeksperten har tøj til alle aldre – ung som gammel – og du finder tøj i alle varegrupper og til alle silhuetter. Her får du value-for-money med kvalitetsvarer til udmærkede priser. Du finder her almindelige og plus-size størrelser, som spænder fra S til 8XL. Vi er dygtigst til at ekspedere, og du går som kunde fra butikken med et smil på læben og lysten til at komme igen.

Tøjeksperten i Lyngby Storcenter er stedet, hvor den unge dreng kan finde tøj til konfirmationen, og hvor den unge mand kan finde sit hverdagstøj til gymnasiet. Butikken er stedet, hvor den voksne mand, der ønsker et yngre udtryk, kan finde de næste tilføjelser til garderoben, og hvor den modne mand kan finde de lækre kvalitetsvarer, som han elsker. Og vi står klar med fantastisk service og masser af smil.

ET RART STED AT HANDLE

Tøjeksperten er et rart sted at handle – uanset hvilken stil du har, og hvad for en pengepung du kommer med. Det gode udbud af varer til enhver smag er blot en af de mange fordele ved at handle hos Tøjeksperten. Derudover har du altid 365 dages returret, og hvis du ikke er så meget for at ose i butikken, så kan du altid bestille online og afhente din pakke nede hos os.

Som medlem af kundeklubben får du endnu flere fordele. Som medlem kan du, hver gang du handler, optjene 5 % bonus, som kan indløses i butikkerne tre gange om året. Du kan til enhver tid indløse din bonus på medlemssiden. Derudover kan du med et medlemskab nemt holde styr på dine kvitteringer, da disse bliver gemt under dit medlemsnummer. Dit medlemskab kan registreres i alle +110 butikker og på hjemmesiden.

I Tøjeksperten i Lyngby Storcenter tager vi ansvar for vores tøj med bæredygtige kollektioner, der er produceret i klimavenlige materialer. Alt vores bomuld er en del af BCI (Better Cotton Initiative), som sikrer en bæredygtig produktion, hvor der er fokus på at reducere klimaaftrykket. Hvis du vil vide mere om, hvad Tøjeksperten gør for den grønne omstilling, kan du altid spørge os nede i butikken.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: