Åbningstider denne uge

Mandag

11:00-20:00

Tirsdag

11:00-20:00

Onsdag

11:00-20:00

Torsdag

11:00-20:00

Fredag

11:00-20:00

Lørdag

11:00-17:00

Søndag

11:00-17:00

Øvrige åbningstider

Kontakt os

A´PETIT

Siden 1980 har vi slynget pasta, salater og meget mere over disken

 

På stueplan ved siden af The Body Shop finder det afsindigt populære spisested A’Petit. Siden 1980 har vi slynget pasta, salater og meget mere over disken til en masse glade kunder, som alle er gået mætte og glade fra butikken. Selv efter 40 år holder vi stadig det samme høje niveau, som gør, at når du har spist her, kommer du tilbage dag efter dag.

Hos A’Petit i Lyngby Storcenter får du lækre pastaretter, som du kan tage med som takeaway, når du går rundt i centret og shopper. Vores gavmilde portioner og hjemmelavede dressing trækker stamkunder til fra nær og fjern. Mange elsker at hente en nem frokost eller aftensmad hos os, hvorfor du også nogle gange kan løbe ind i kø foran butikken – men bare rolig! Vores effektive personale tager sig tid til hver enkelt kunde og sikrer sig, at du får det, lige som du vil have det. Hos os stresser vi ikke, og du kan derfor være sikker på, at når du kommer hen til disken for at bestille, så bliver du udelukkende mødt af smil, godt humør og kompetent betjening. Og vi arbejder selvfølgelig effektivt, så du ikke skal vente i for lang tid.

 

ET NOSTALGISK SPISESTED

A’Petit i Lyngby Storcenter er et nostalgisk pastasted, hvor mange af vores kunder er kommet, siden de var helt små. Vi serverer skøn mad, der holder dig kørende resten af dagen – også selvom du allerede kommer forbi ved frokosttid. Vi har både noget for børn og voksne, og vi garanterer, at vores hyggelige og behagelige personale står klar til at tage mod din bestilling med et smil på læben. Vi er et uhøjtideligt spisested med godt humør og lækker mad. Som studerende får du endda 15 % rabat mod fremvisning af gyldigt studiekort.

 

HVAD KAN DU FÅ HOS A’PETIT?

På menuen hos A’Petit i Lyngby Storcenter finder du lækker mad til priser, hvor alle kan være med. Vi serverer både kolde og varme pastaretter, som serveres med majs, ærter, porre og hjemmelavet dressing. I den varme pastaret finder du også dansk krydret oksekød, tomatsovs og ost. I den kolde pastaret finder du også olivenolie og blandet salat, og så kan du vælge mellem kylling, tun og skinke. Vi serverer også bagt kartoffel med salat, hvor du igen frit kan vælge imellem kylling, tun, skinke og oksekød. Derudover serverer vi også mixet salater – både vegetar og med kød. Vi har desuden pitabrød med salat og hjemmelavet dressing, og til de mindste serverer vi børnepasta med eller uden en lille saft til. Du kan altid tilvælge mere ost, kød eller chili til din ret og tilkøbe en stor eller lille dressing efter behov.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.