Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

PI-CPH

 

PI-CPH I LYNGBY STORCENTER

I Lyngby Storcenters stueetage finder du PI-CPH, hvor vi har et stort udvalg indenfor smykker, ure, tørklæder, sko og mange andre accessories. PI-CPH har i mange år været en af Københavns førende modebutikker, og vores personale brænder for mode, og vi er derfor altid opdaterede på, hvad der rører sig i branchen. Butikken har ligget i Lyngby Storcenter siden 1996 og er en populær butik blandt centrets besøgende. I PI-CPH kan du blandt andet finde mærker som Maanesten, Stine a, Pernille Corydon, Pico, Maria Black, Bon dep, Enamel, Holdit, Pilgrim, Silfen, Sui Ava og mange andre.

 

GAVEIDÉER TIL ENHVER SMAG

Hvis du mangler en gave til din veninde eller ven, kæreste, et familiemedlem eller en helt anden, så er du kommet til det rette sted. I PI-CPH er der nemlig noget for enhver smag og i en række forskellige prisklasser. Kom forbi og se det store udvalg af øresmykker, halskæder, ringe og andre typer af smykker i forskellige materialer. Du kan nemlig købe smykker i både guld og sølv og andre flotte materialer hos os i PI-CPH.

I tilfælde af, at et smykke ikke er den rigtige gave, finder du også masser af beklædningsdele og accessories. Hos os finder du et stort udvalg af lækre og flotte varer indenfor kategorierne smykker, tørklæder, tasker, punge, mobilcovers, sko, huer og vanter, strømper og solbriller. Vores produkter er selvfølgelig altid tilpasset tidens trends, og du kan være helt sikker på, at vi også følger sæsonernes flotte farver og teksturer.

Kom forbi PI-CPH i Lyngby Storcenter og få masser af inspiration til din stil. Vores personale i butikken brænder for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige varer, uanset om du skal forkæle dig selv eller købe en gave. Vores gode og kompetente rådgivning i PI-CPH gør, at vores kunder altid går fra PI-CPH med de helt rigtige produkter og en god mavefornemmelse.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.