Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Plaza Ure & Smykker i Lyngby Storcenter


Plaza i Lyngby Storcenter er din førende forhandler af de mest eftertragtede brands indenfor smykker og ure. Vores butik er placeret på hjørnet af Store Torv og er nem at finde, når du er på shoppetur i centret. Hos Plaza i Lyngby er du garanteret masser af valgmuligheder – uanset om du er ude efter et fint guldur eller et praktisk digitalur. Sortimentet dækker trendy og nye designerure, men også flotte og klassiske ure. Så uanset om du er ude efter noget fint og feminint eller et ur i en mere maskulin stil, så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos Plaza Ure & Smykker.

 

Vielsesringe

Vielsesringen er et helt særligt smykke, som kommende brudepar bruger meget tid og energi på at vælge. For de fleste betyder det nemlig meget, at ringene passer til dem og føles som et personligt valg. Ønsker du og din kommende ægtefælle vejledning til at finde den helt rigtige vielsesring, så kom forbi hos Plaza i Lyngby Storcenter, og få hjælp og gode råd til at finde de smykker, der passer bedst til jer. Kontakt os, og få en snak om jeres mulighed for at komme forbi og få en præsentation af de mange muligheder.

 

Få huller i ørerne i Lyngby

Vores medarbejdere er veluddannede og sikrer dig en god og hygiejnisk behandling, når du skal have huller i ørerne. Hos Plaza Ure & Smykker overholder vi alle sikkerhedsstandarder, og vi sørger altid for, at din oplevelse bliver tryg og professionel. Hvis du vil have lavet huller i ørerne, så kom forbi Plaza i Lyngby Storcenter, og få en snak med personalet, som kan klare opgaven på stedet. For at sikre vores kunders sikkerhed, og at vores huller har den bedste kvalitet, er alle vores ørestikker lavet af titanium og kirurgisk stål. Det er nemlig de reneste materialer, vi kan bruge, for at undgå infektioner og ubehag. Hos Plaza i Lyngby Storcenter laver vi som udgangspunkt aldrig huller i ørene på børn under 7 år.

 

Inspiration og gaveidéer

Hos Plaza Ure & Smykker er vi store fortalere for, at man husker at forkæle sig selv, men det er også vigtigt at huske, at et smykke kan være en fantastisk gave, uanset om den heldige er en veninde, der har fødselsdag, et familiemedlem eller dit livs særlige udkårne, så kan Plaza i Lyngby Storcenter hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave.

 

Du finder Plaza ved Store Torv, på stueetagen, i Lyngby Storcenter. Find parkering i Lyngby Storcenter her.