Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Øvrige åbningstider
 

Lyngby Sko og Nøgleservice i Lyngby Storcenter

 

Butikken holder kun åbent den første søndag i måneden. 

Ved Ll. Torv i Lyngby Storcenter over for Intersport finder du Lyngby Sko & Nøgleservice. Her kan du få repareret dine sko, næsten uanset hvad der er galt med dem, eller hvis de bare skal skinne til weekenden. Du kan desuden få kopieret dine nøgler, lave nøgler med print, få lavet hundetegn og skilte eller købe tilbehør til sko.

 

Skoreparation i Lyngby

Trænger dine sko til reparation? Har du danset sålen tynd på lakskoen? Eller er dine yndlings sneakers ved at være trådt helt ud? Så burde du måske overveje at slå et smut forbi Lyngby Sko & Nøgleservice, hvor du kan få gendannet dine sko til deres tidligere storhedstid. Der er desuden ofte mange penge at spare ved at få repareret sine gamle sko i stedet for at købe nye – og så er det jo bedst for klimaet.

Hos Lyngby Sko & Nøgleservice kan du bl.a. få følgende service i forbindelse med reparation af dine sko:

  • Skopleje og pudsning
  • Reparation af sko
  • Gummi – og læderforsålning
  • Hælpåsætning
  • Nyt skind på hæl
  • Indsyning af støvleskafter
  • Elastik i støvleskafter
  • Bagfoer i sko & støvler
  • Reparation af skind & overlæder
  • Og meget mere…

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken i Lyngby, hvis du skal have ordnet dit fodtøj og vil have et uforpligtende tilbud.

 

Nøgleservice i Lyngby

Udover reparation af sko, kan du også få kopieret alle dine nøgler i vores nøgleservice i Lyngby. Det kan være, at det er blevet tid ti,l at dit barn skal have en nøgle til huset. Måske du skal have en ekstra nøgle til håndværkeren eller naboen, eller måske du bare gerne vil have en ekstra nøgle.

Her kan du både få en ny nøgle til bilen, en ny nøgle til døren eller en ny nøgle til cyklen.
Det er altid en god ide at have en ekstra udgave af alle sine nøgler liggende. Hvis du kommer til at smide dine bilnøgler væk uden at have et ekstra sæt, kan det hurtigt blive en dyr affære. Men hvis du har et sæt nye bilnøgler liggende derhjemme, så er prisen meget lavere.

Du kan desuden få lavet dine nøgler i en bredt udvalg af farver eller med sjove nøgleprint. På den måde er nøglerne lettere at kende fra hinanden, og man passer desuden ofte bedre på sine nøgler, hvis de har et unikt print.

 

Hundetegn, kattetegn og dørskilte i Lyngby Storcenter

Lyngby Sko & Nøgleservice laver ikke blot skoreparationer og nøglekopier. Her kan du også få lavet et tegn til din hund, din kat, eller hvis du har andre dyr, der har brug for et navneskilt.  Du kan vælge mellem mere end 50 forskellige varianter med forskellige former og størrelser, og du kan få indgraveret lige hvad du vil på dem.

Desuden kan du få lavet et pænt dørskilt til din dør, din postkasse, eller hvor du ellers kunne tænke dig et skilt. Dørskiltene kan ligeledes fås i mange forskellige former og størrelser, og laves i enten messing eller andet metal.

 

Kom forbi Lyngby Sko & Nøgleservice og få et uforpligtende tilbud på din skoreparation, en ekstranøgle, et hundetegn eller dit nye dørskilt.