Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

INTERSPORT

Intersport er dit sportsunivers med alt til din træning – outdoor, løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, badminton, tennis, fitness og meget mere.

Intersport filosofien er at sport er for alle, uanset om du er nybegynder eller professionel, ligesom udbyttet af en aktiv livsstil er for alle – lige meget hvad, du dyrker af sport, eller hvor hurtigt eller langsomt, du gør det. Derfor får du hos Intersport det lækreste udstyr og professionel rådgivning, så du får den største glæde af din træning, uanset dit niveau.

Intersport i Danmark er en del af verdens største sportskæde, Intersport International, med mere end 5.500 butikker på verdensplan, derfor er butikken også bygget ud fra internationale standarder og har et bredt udvalg af alle de kendte sportsmærker og specielle limited edition produkter. Du finder sportsudstyr og tøj til hele familien, masser af tilbud og inspiration til et aktivt liv.

Hvad enten du leder efter den perfekte vinterjakke, passende skitøj, trailsko og rygsække – Intersport forhandler et bredt udvalg af outdoor brands, såsom Columbia, McKINLEY, The Noth Face, CMP, Tenson og mange flere – eller du har behov for tøj og udstyr til din løbetræning eller indendørssport, så er Intersport det rette sted for dig.

Hos Intersport ved vi, at det ikke er nok, at sportstøjet er svedtransporterende og hurtigtørrende. Tøjet skal også være smart og sidde komfortabelt. Derfor kan du i Intersport altid finde lækkert modetøj og sneakers, som kombinerer funktionalitet med æstetik for at give dig den optimale oplevelse, når du udøver din sport, eller bare har brug for noget sportsstyle tøj til din fritid.