Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

INTERSPORT i Lyngby

Når du skal dyrke sport, uanset hvilken, så er det vigtigt, at du kan stole på dit udstyr. INTERSPORT i Lyngby Storcenter er dit sportsunivers med alt til din træning – outdoor, løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, badminton, tennis, fitness og meget mere. INTERSPORT er en del af verdens største sportskæde, og derfor kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af sportstøj til en bred vifte af sportsgrene.

 

INTERSPORT åbningstider

INTERSPORT i Lyngby følger som regel centrets generelle åbningstider – og har dermed åbent fra 10:00 til 19:00 i hverdagene og 10:00 til 17:00 om lørdagen. Tjek altid de aktuelle INTERSPORT åbningstider i Lyngby Storcenter her på siden, hvis du vil shoppe omkring jul, påsken eller andre helligdage.

Du kan finde vores INTERSPORT butik i stue etagen ud mod Klampenborgvej. Ankommer du til Lyngby Storcenter i bil, så kan det være en god idé at læse om centrets parkering i Lyngby.

 

Sørg endelig for også at besøge vores andre sportsbutikker i Lyngby Storcenter. Vi har nemlig sørget for en masse gode butikker, såsom Sport24, Sportsmaster og Hummel, så du kan finde lige præcis det fit eller design, der passer til din smag og dine behov.

 

Besøg din sportsbutik i Lyngby

I INTERSPORT er vi ikke i tvivl om vigtigheden af et aktivt liv. Det er lige meget om det miniput fodbold eller gymnastik til de ældre, så tror vi på, at mennesker finder glæde og velvære gennem sport. Derfor står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder det sportsudstyr, der passer til dit niveau og dig. Vi vil gerne møde dig i øjenhøjde, så vi sikrer, at du får de bedste forudsætninger for at udfolde dig sportsligt.

 

Lækkert sportsudstyr & sportstøj i Lyngby

INTERSPORT har et bredt sortiment sports- og træningstøj mænd, kvinder og børn. Hvad end du er blevet tosset med hjemmetræning, padeltennis eller crossfit, så har vi træningstøj til din sportsgren.

 

  • Træningsbukser og træningsshorts, som passer til de fleste sportspassioner
  • Lette løbejakker, der ventilerer og holder den værste blæst ude
  • Rare løbetights og shorts, så benene er klar til enhver sæson
  • Træningssko og løbesko til alle fødder
  • Bløde fodbold- og sportsokker

 

Er løb din foretrukne motion, så kom ned og få rådgivning til gode løbesko og løbeudstyr. Mangler du en god sports bh, gode yogabukser eller træningstights til dame, så kom på besøg i vores dameafdeling i INTERSPORT. Her er masser af behageligt og funktionelt sportstøj til damer, så du kan føle dig veltilpas, når du dyrker sport.

 

 

Find tøj og udstyr til outdoor i Lyngby

INTERSPORT tilbyder et bredt udvalg af brands der passer til det aktive outdoorliv. Uanset om du har brug for en vinterjakke, skitøj, trailsko eller rygsække, så kan du i INTERSPORT Lyngby finde, hvad du har brug for. INTERSPORT sælger blandt andet følgende outdoor brands:

  • Columbia
  • McKINLEY
  • The North Face
  • CMP
  • Tenson

Hvis du elsker at leve det aktive liv gennem outdoor sport, så står vi klar med en stor viden, så vi kan hjælpe dig med at finde, hvad du har brug for. Så kom forbi INTERSPORT i Lyngby Storcenter, så finder vi sammen, det du har brug for, for at kunne udleve dit outdoorliv.

 

Bliv medlem af Club INTERSPORT

Vil du gerne have en masse fordele, når du skal købe sportsudstyr i INTERSPORT? Så er Club INTERSPORT lige noget for dig. Du kan i Club INTERSPORT få del i en række fordele som elektroniske bonner, medlemsrabatter, gode råd, invitationer til events. Det bedste af det hele er, at det er ganske gratis at være medlem. Du kan læse mere om Club INTERSPORT her.