Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

CHANGE

CHANGE I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter, ved indgangen på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej, finder du vores undertøjsbutik CHANGE, der sælger lingeri til kvinder i alle aldre og former. CHANGE er Danmarks største lingeri-kæde. Det er vi blevet, bl.a. fordi vi tilbyder et bredt udvalg af lingeri til alle lejligheder, som sidder godt på alle kropstyper.

 

STORT UDVALG INDENFOR LINGERI, BADETØJ, NATTØJ OG MEGET MERE

I CHANGE kan du ikke blot finde lingeri – vi har også badetøj, nattøj, loungewear, strømpebukser og diverse tilbehør. Vi tror på inklusion og på, at alle mennesker skal kunne finde tøj og lingeri, som passer dem, og som de både har det behageligt i og kan føle sig sexede og feminine i. Vi vil gøre en ende på negative kropsholdninger og bodyshaming sammen med dig, og derfor er CHANGE for alle kvinder – welcome to the sisterhood, join the CHANGE.

 

VI HAR EN BH TIL ALLE BRYSTSTØRRELSER OG OMKREDSE

Vores lingeri kan fås i 88 forskellige størrelser, der spænder vidt mellem A- og M-skåle. Vi har altså et stort udvalg af forskellige skåle med forskellige omkredse – og derfor har vi helt sikkert også en BH, der sidder perfekt på dig. Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dig, eller kunne du måske bruge et råd, om hvilken BH eller hvilke trusser der kunne passe til dig, tilbyder vi altid gratis måling og vejledning i vores butik i Lyngby Storcenter. På vores hjemmeside kan du desuden finde en komplet BH-guide til, hvordan du finder den perfekte BH.

 

KOLLEKTIONER TIL ENHVER BEGIVENHED I CHANGE

Hos CHANGE har vi 5 forskellige kollektioner, der sørger for, at du altid kan finde lingeri – både til hverdag og til, når du vil sætte fokus på dine sensuelle og kvindelige aspekter.

Intimate er vores kollektion med et cool, nordisk design. Tøjet og lingeriet har enkelte silhuetter, der giver et simpelt, behageligt og feminint look. Her er der fokus på minimalisme og funktionalitet, og alle vores styles skal være komfortable at have på. Det er smukt og stilrent undertøj, som også kan bruges i hverdagen.

Charade er en kollektion, der går efter at bringe dine sensuelle, raffinerede og intense sider frem. Det er lingeri med fokus på kvindelighed, der med dets sofistikerede og delikate detaljer trækker alles øjne mod dig.

Change er vores kollektion med fokus på komfort og velvære. Undertøjet er lavet i bløde og elastiske materialer som nylon og viskose og har romantiske undertoner, der omfavner og understreger dine naturlige former.

Change Classic er fyldt med alle vores klassiske styles, som kunderne kender og elsker. Det er lingeri i klassiske og tidløse design med afdæmpede og neutrale farver. Her kan du næsten altid finde noget, der passer perfekt til dig.

Kom ned i CHANGE i Lyngby Storcenter og bliv Club Change-medlem og få gavn af de mange fordele, såsom rabatter, invitationer til kundeevents og inspirerende nyhedsmails. Find parkering i Lyngby Storcenter her.