Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Companys i Lyngby Storcenter


Companys er et butikskoncept med et bredt udvalg af superfede skandinaviske brands. Vi har masser af tøj til både kvinder og mænd, og sælger også både sko og accessories. Hos os kan du shoppe tøj i masser af forskellige designs og materialer.
Se blandt andet vores store udvalg af strik, lige fra trøjer og cardigans til behagelige pullovers. Hos Companys har vi modetøj til alle behov, og du kan selvfølgelig også fylde garderoben op med pænere tøj, hvis du ønsker et professionelt look til eksempelvis jobsamtalen eller på arbejdet.

 

Vores mange fede brands

Companys i Lyngby Storcenter henvender sig til primært til stilbevidste kvinder og tilbyder en masse kendte mærker. Du kan blandt andet finde modetøj og accessories fra mærker som:

  • InWear
  • Saint Tropez
  • JBS
  • Maanesten
  • Billi Bi
  • Soaked in Luxury
  • Part Two
  • Karen By Simonsen
  • ARKK
  • ICHI

 

God service og masser af gaveideer

Hos Companys i Lyngby Storcenter står personalet klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige outfit og give dig vejledning om de nyeste trends og musthaves. Vores medarbejdere er passionerede omkring mode og kan give dig masser af gode råd om mode og tøjstil generelt. Vi har også masser af gaveidéer til kvinder i alle aldre. Tag eksempelvis et kig på vores flotte smykker og andre lækre accessories såsom tasker, solbriller og tørklæder. Blandt vores mange fede brands finder du smykker i varierende prisklasser så alle kan være med.

 

Undertøj og strømpebukser hos Companys

Hos Companys i Lyngby kan du købe de essentielle tøjdele, som altid skal ligge klar i garderoben. Vi sælger behagelige, lækre strømpebukser og strømper til super gode priser. Du finder også et stort udvalg af lækkert undertøj til kvinder, som selvfølgelig er lavet i gode og behagelige materialer, der både kan holde og er rare for huden. Vores undertøj og strømper fås både i basic sort/hvid og i simple farver, men også med flotte motiver og mønstrer til dig, der foretrækker det.

 

Companys Club

Companys Club er vores eksklusive kundeklub, der giver dig ekstra forkælelse i form af særlige tilbud og events, som kun er tilgængelige for klubmedlemmer. Når du er medlem i Companys Club, opsparer du Club Kroner, hver gang du laver et køb, som frit kan bruges på shopping i vores butikker. Indmeldelse og medlemskab i Companys Club er gratis, og der er derfor ingen undskyldninger for ikke at få fingre i alle de gode tilbud og fordele. Meld dig ind i Companys Club i dag, få gode rabatter og modtag invitationer til før-udsalg og VIP-arrangementer. Læs mere om Companys Club.

 

Find parkering i Lyngby Storcenter her.