Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SPORT 24 i Lyngby

Uanset set, om du løber, spiller fodbold eller håndbold, så står SPORT 24 i Lyngby klar med et kæmpe udvalg af sportsudstyr. Når du går ind vores butik, så finder du alt fra sportsbeklædning til sportssko. Vi ønsker at være hele familiens sportskæde, hvorfor du kan finde, hvad du har brug for, så du kan udfolde dig bedst muligt, når du skal dyrke sport.

 

SPORT 24 åbningstider

SPORT 24 har åbent fra kl 10:00 til 19:00 i hverdage og fra 10:00 til 17:00 om lørdagen. Butikken følger oftest centrets generelle åbningstider, men du kan altid finde de aktuelle SPORT 24 åbningstider i Lyngby Storcenter her på siden. Det er altid en god idé at kontrollere her, inden du planlægger dit besøg. Ankommer du til Lyngby Storcenter i bil, så kan det være en god idé at læse om centrets parkeringsfaciliteter. Du finder her information om parkeringsmulighederne.

 

Fed sportsbutik i Lyngby Storcenter

Du finder vores store sportsbutik i midten af Lyngby Storcenter på 1. sal – med et bred udvalg af sportstøj, sportsko og sportsudstyr. Vores medarbejdere har en stor passion for sport, og ved meget om det udstyr, vi sælger. De står derfor klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder præcis dét du har står og mangler, så dit udstyr ikke kommer i vejen for din udfoldelse. Besøg også vores øvrige sportsbutikker i Lyngby Storcenter. Måske har de andet sportsudstyr, -tøj eller -mærker, der også falder i din smag.

 

Sportsudstyr for hele familien

Uanset om du skal have børnesportsudstyr eller sportsudstyr til voksne, så kan vi fremvise et kæmpe udvalg. Vi står klar til at assistere dig og resten af familien, uanset alder, sport og niveau, så er vi med på noderne. Står fodboldbarnet og mangler fodboldstøvler, benskinner eller måske en fodboldtrøje, kan I finde det hele fra en bred vifte af sportsmærker.

 

Det er lige meget, om du løber i skoven, springer i svømmebassinet, træder ind på fodboldbanen eller noget helt fjerde, vi er her for at sikre alle familiemedlemmers mulighed for at dyrke den sportsgren, der giver dem et smil på læben. Finder du ikke det rigtige sportstøj eller udstyr, så kan du besøge Intersport, Sportsmaster eller Hummel.

 

SPORT 24 Lyngby #DyrkGlæden

SPORT 24 i Lyngby Storcenter vil gerne være med til at styrke glæden ved sportslig udfoldelse. For os er det vigtigt, at sport skal være sjovt, og skal gerne dyrkes med et smil på læben. For os er det lige meget, om du er rutineret eller nybegynder. Så uanset hvem du er, så kig forbi SPORT 24 i Lyngby Storcenter, vi står klar til at tage imod dig med åbne arme, og til at dele din passion for sport.

Bliv medlem af Klub SPORT 24

Finder du også en stor indre glæde ved at dyrke sport? Så er Klub SPORT 24 måske noget for dig. Som medlem af Klub SPORT 24 får du et væld af fordele, når du skal købe sportsudstyr – både online og i din lokale SPORT 24. Du kan læse hvilke fordele der følger med et medlemskab af Klub SPORT 24 lige her:

  • Mulighed for gratis fragt ved køb på webshop
  • Gratis returfragt ved køb på webshops
  • Invitationer til før-udsalg (Køb før alle andre)
  • Store rabatter til events i din lokale butik
  • Køb udvalgte varer til særlige medlemspriser
  • Få bonus på alle dine køb
  • Vi gemmer alle dine kvitteringer online
  • Få attraktive katalogtilbud før alle andre
  • Eksklusive konkurrencer med flotte præmier

Så enhver sportsfanatiker vil kunne finde glæde i et medlemskab af Klub SPORT 24’s mange fordele.