Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-21:00

Tirsdag

07:00-21:00

Onsdag

07:00-21:00

Torsdag

07:00-21:00

Fredag

07:00-21:00

Lørdag

07:00-20:00

Søndag

07:00-20:00

Øvrige åbningstider

FØTEX

FØTEX I LYNGBY STORCENTER

På stueplan ud mod Kanalvej finder du Føtex i Lyngby Storcenter. Her står varehuschef Rikke Heede klar sammen med sit personale til at tage imod dig, når du skal ud på dagens dagligvareindkøb. I Føtex finder du et stort og bredt sortiment indenfor dagligvarer, tekstil, personlig pleje, elektronik, legetøj og meget mere. Derudover kan du være sikker på at finde en masse økologiske varer, da vi forhandler økologiske varer indenfor alle vores dagligvarekategorier.

I Føtex i Lyngby Storcenter finder du både en kiosk, når du lige hurtigt skal have et magasin eller en pakke tyggegummi med på farten, og en bager, når morgenbrødet skal hentes eller den lille sult stilles. Derudover finder du vores nonfood-afdelinger, som inkluderer en stor tøjafdeling, en afdeling med alt til personlig pleje og en afdeling, hvor du finder bøger og skriveredskaber, så hjemmekontoret bliver, ligesom du vil have det. Vi har selvfølgelig også en stor fødevareafdeling, hvor du finder en lækker frugt og grønt-afdeling samt vores slagter. Hver dag serverer vi frisklavet sushi, og hvis du skal blive helt klar til weekenden, finder du også en stor vinafdeling samt en afdeling med masser af søde sager.

Hos Føtex i Lyngby forhandler vi udelukkende de friskeste og nyeste varer. Hver morgen klokken 5.30 starter bageren op, og så bages der ellers brød og kager hele dagen igennem, så du altid er sikret friskbagt brød, når du handler hos os. I slagterafdelingen står vores slagter klar til at hjælpe med råd og vejledning til aftenens menu, og vores slagter hjælper hellere end gerne med at lave præcis de udskæringer, som du ønsker. Hver dag klokken 13 åbner sushikøkkenet, hvor du kan gå ned og hente dagens sene frokost eller aftensmad.

 

VI VÆRDSÆTTER VORES KUNDER

Det skal være trygt at handle i Føtex i Lyngby Storcenter, og du skal derfor også kunne stole på det personale, der betjener dig. Vi ser hellere end gerne, at du fortæller os, at noget ikke er i orden, eller at der er noget, vi mangler i vores sortiment. Vi elsker at gøre vores kunder glade og se dem smile, når de kommer ind i butikken og går ud af butikken. Vi vil gerne være den butik, som vores kunder gerne vil have, at vi skal være, og vi vil gerne gøre besøget i Føtex så let og hurtigt som muligt. Derfor har vi også en masse kasser, hvor vores søde personale sidder klar til at betjene dig – og hvis du foretrækker en selvbetjeningskasse, så har vi også dem.

DIT BESØG HOS OS

For at gøre dit besøg endnu nemmere er vi med vores centrale placering et besøg værd, når du skal ud at handle ind til ugen. Hvis du besøger Lyngby Storcenter i bil, er der nem adgang til butikken, hvis du parkerer i gult område i p-kælderen. Hvis du kommer med offentlig transport, holder bussen nærmest lige udenfor døren. Butikken har dejligt brede gange, så du som gangbesværet nemt kan komme rundt. Vi har ligeledes god plads til kørestolsbrugere, og en kasse der er specielt indrettet hertil.

Kom og besøg os i Føtex i Lyngby Storcenter. Vi har alt, hvad du lige står og mangler – og mere til. Vi garanterer en pæn butik, hvor du får lyst til at komme igen og igen. Vi tager os tid til hver enkelt kunde og hjælper, hvis du har brug for det. Vi har gode tilbud hver dag, så du altid kan finde den vare, du har brug for, til en skarp pris.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.