Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

IDÉ NYT

 

IDÉ NYT I LYNGBY STORCENTER

På stueetagen i Lyngby Storcenter finder du Idé Nyt. Idé Nyt er en modetøjsbutik til kvinder, som har et stort sortiment af populære designervarer og modetøj. Blandt butikkens eftertragtede mærker finder du bl.a. Mulberry, Ganni, Lala Berlin, Heartmade, Karl Lagerfeld, Neo Noir, Johnny Was, Alberto Fasciani, Parajumper, Nørgaard på Strøget og mange flere. Vi har flotte designervarer til alle, og du kan blandt andet købe sko, kjoler, bukser og tasker hos os.

 

EKSKLUSIVE VARER DU KUN FINDER I IDÉ NYT

Idé Nyt er en butik til dig, der sætter pris på flot design og god kvalitet. En del af butikkens varer er ikke tilgængelige i mange andre butikker, og derfor kommer mange kunder specifikt til Idé Nyt for at finde eftertragtede mærker. Et af de eftertragtede mærker, du finder hos os, er Mulberry, som ikke fås i mange butikker. De flotte Mulberry-tasker er bare en af de lækre designervarer, som gør Idé Nyt i Lyngby Storcenter til en populær butik, og som mange kunder kommer langvejs fra for at få fat i. De flotte designervarer, du finder hos os, passer til kvinder på tværs af alle generationer og har et tidløst design.

Tøv ikke med at komme forbi og se vores store udvalg i butikken. Der er helt sikkert noget for dig, der kan lide lækkert modetøj og designervarer, og personalet i butikken er altid klar til hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd eller blot ønsker vejledning til at finde de rigtige varer i butikken.

 

GAVEIDÉER

Leder du efter den perfekte gave? Blandt udvalget af designervarer i Idé Nyt finder du en masse gode gaveidéer. Hvis du ønsker at give noget helt særligt til en, du holder af, er smukke designervarer et populært valg. Du finder både eksklusive tasker, tøjdele, undertøj og meget andet i forskellige prisklasser hos Idé Nyt i Lyngby Storcenter. Når du køber en gave hos os, kan du være sikker på, at modtageren vil være glad for gaven i mange år.

 

TIDLØST DESIGN, DER HOLDER I MANGE ÅR

Det tidløse design, du finder i Idé Nyt, er ikke bare trendy i en sæson eller periode, men forbliver klassisk og stilet gennem tid. Vores personale er passioneret og brænder for at give alle vores kunder den bedste shoppeoplevelse. For os er det vigtigt, at du går fra butikken med varer, som passer til dig, og derfor får du altid den bedste rådgivning og hjælp, når du shopper hos os.

Se på kortet nedenunder, hvor i Lyngby Storcenter du kan finde Idé Nyt.