Mælk – tjek. Havregryn – tjek. Rugbrød – tjek. Sushi? Selvfølgelig.
Frisklavet sushi hos Føtex
Du har sikkert gået forbi den lille Sushi-biks op til flere gange i Føtex, men har du også set, at det hele bliver frisklavet hver eneste dag af en ægte sushiekspert?
Du har sikkert gået forbi den lille Sushi-biks op til flere gange i Føtex, men har du også set, at det hele bliver frisklavet hver eneste dag af en ægte sushiekspert? Det tager to år, før man får styr på teknikkerne, for sushi er ikke bare sushi. Det kræver særlige metoder og et særligt håndelag samt respekt for de friske råvarer og, ikke mindst, det stolte håndværk. Og evnen til at arbejde lynhurtigt, for de frisklavede bokse går som varmt brød, og der bliver rullet, hakket, anrettet og fileteret på livet løs, når kunderne beder om alle deres favoritter til at tage med hjem.
Du kan nemlig både vælge ud fra nogle faste bokse, eller du kan bestemme helt selv, hvad du drømmer om at sætte tænderne i. Laks, tun, rejer eller surimi? Fotomaki, uramaki eller nigiri? Valget er helt op til dig og din rumlende mave.
At lave perfekte sushiris er faktisk noget af det sværeste ved sushi, fordi processen er lang og kompleks med rækkefølger og tidtagning. Og netop derfor er det kun uddannede kokke, der får lov at trække i sushi-forklædet hos Føtex.
Kig forbi Føtex i stueetagen og få lækker sushi med hjem.