Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

NAME IT

 

NAME IT I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter overfor Føtex finder du vores herlige butik NAME IT med tøj til børn og unge. Her kan du finde en helt masse billigt tøj, der er lavet i god kvalitet og af bæredygtige materialer. I NAME IT kan du finde tøj til børn i alle aldre – fra den helt nyfødte til den store teenager.

Hos NAME IT ved vi, hvad børnene vil have, og derfor kan vi designe tøj, som vi ved, de kommer til at elske. Vores designs er trendy og har et stort fokus på komfort, sikkerhed og kvalitet. Børn er aktive, og deres tøj skal være designet til, at de har mulighed for at bevæge og udfolde sig. Det skal være komfortabelt og sidde godt, så de hverken snubler i det eller bliver begrænset af det. NAME IT’s børnetøj er lavet til at kunne overleve leg og blive brugt igen og igen.

Børnetøj må gerne se fedt ud, og vi søger hele tiden at blive bedre til at forstå, hvad børn synes ser godt ud, og hvad de allerhelst vil gå i. NAME IT startede med at have fokus på denim tøj til børn, da denim er et lækkert materiale, der kun bliver bedre af at blive brugt.

 

STORT UDVALG AF BABYTØJ

Hos NAME IT har vi inddelt vores tøj i fire grupper: baby, mini, kids og LMTD.

Vores babytøj er til de helt små børn mellem 40-80 cm. Her kan du finde alt tøj til den helt nyfødte baby og det lille barn. Vi har et bredt udvalg af bodyer, sparkedragter, bukser, natdragter, billige basisvarer og overtøj. Det meste af vores babytøj er lavet af økologisk bomuld, velour eller uld.
Vi har desuden også størrelser til din baby, hvis den er født for tidligt og derfor er meget lille. Det kan normalt være svært at finde tøj, der faktisk passer til babyer i disse størrelser, men du kan finde det her.

 

BØRNETØJ TIL DE MINDSTE

Til de lidt større på 80-110 cm har vi minikategorien. Her kan du finde bukser, cardigans, undertøj, kjoler, nederdele, jeans, leggings, striktrøjer, sweatshirts, t-shirts og skjorter. Desuden kan du finde både jakker og flyverdragter til alt slags vejr, så dit barn kan komme udenfor og lege. Komfort og pasform er meget vigtigt i denne alder, hvis barnet ikke skal hive tøjet af med det samme. Det er derfor vigtigt at finde tøj, som dit barn kan passe og føler sig komfortabel i.

 

BØRNETØJ TIL DE STØRRE BØRN

Vores to sidste kategorier, kids og LMTD, har et lidt større fokus på mode og trends, da børn og unge i dette aldersspænd ofte begynder at gå mere op i, hvad de har på. Børn og unge skal have mulighed for at afspejle deres personlighed i deres stil, og det vil vi gerne hjælpe dem med.

Har dit barn en yndlingsserie eller -film? Eller måske er der et spil, de spiller hele tiden? Hos NAME IT har vi en masse tøj med print af alle dit barns yndlingsfigurer. Her kan du finde print fra Disney, Marvel, Roblox, Harry Potter, Among Us, Gurli Gris, Fortnite, Minecraft og mange, mange flere.

 

Kom ned i NAME IT i Lyngby Storcenter og find en masse fedt tøj til dit barn. Find parkering i Lyngby Storcenter her.