Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

Hunkemöller i Lyngby Storcenter


Hunkemöller er en af Europas største og mest velkendte kæder indenfor lingeri og undertøj til kvinder. Hos os kan du finde alt indenfor undertøj og lingeri, men også loungewear, nattøj, badetøj og accessories. Vi har masser af lækre sæt til dig, som er ude efter noget behageligt, som du kan have på både i sengen og sofaen. Vi har også lingeri og andet undertøj, som du kan føle dig ekstra smuk og betagende i, og som fremhæver dine bedste sider.

 

Hunkemöller lingeri og undertøj

Vi er specialister i lingeri og undertøj, og vi ved altid, hvad der rører sig i modeverdenen. Du kan derfor være sikker på, at vi konstant fornyer og udvider vores sortiment af kollektioner, så det passer til tidens trends. Vores lingeri er til dig, der elsker at føle dig smuk og feminin, uanset om du vil vise det til nogen eller ej. Det vigtigste når du køber lingeri er at finde et sæt, som du føler dig godt tilpas i. Derfor mener vi, at du skal finde lingeri, som både passer til din personlighed og størrelse. Det er vigtigt, at lingeri sidder behageligt og derfor er rart at have på. Hvis du er i tvivl om størrelse, pasform eller noget andet, så tøv ikke med at komme forbi og få hjælp af os hos Hunkemöller i Lyngby Storcenter. Vi er passionerede omkring undertøj og lingeri, og vi kan hurtigt vejlede dig og hjælpe med at finde det helt perfekte sæt.

 

Hunkemöller badetøj

Selvom vores store passion er lingeri, er vi også specialister på flere andre områder, såsom badetøj. Vi hjælper dig med at blive klar til badesæsonen med de flotteste badetøjskollektioner. Vi har masser af badedragter og bikinier, som du selv kan sammensætte. Hos Hunkemöller vælger du nemlig din bikiniunderdel- og overdel hver for sig, og køber dem separat. På den måde er du sikret at kunne få perfekte størrelser til begge dele – også hvis du bruger forskellige størrelser på over- og underdelen.

 

Hunkemöller Sportskollektion

Hos Hunkemöller i Lyngby Storcenter gør vi dig ikke bare smuk – vi gør dig også klar til fitness, sport og løbeture. Vores sportskollektioner laves både til træning af høj og lav intensitet, og vi har derfor træningstøj til dig, uanset om du er til løb, fitness eller yoga samt andre aktiviteter med lavere intensitet. Kom forbi og få en snak med en af vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om hvilket sæt, der passer til dine behov og træningsaktiviteter. Vi har naturligvis også sports bh’er i masser af varianter og størrelser. Dit behov for støtte og pasform kan variere alt efter hvilke aktiviteter, du udfører under træning. Det kan derfor vigtigt at sikre, at du får fat i den rigtige model.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Hunkemöller i Lyngby Storcenter.
Se på kortet nedenfor, hvor i centret vi er placeret, og find parkering i Lyngby Storcenter her.