Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

GINSBORG

 

GINSBORG I LYNGBY STORCENTER

På stueplan ved siden af Nespresso ligger Ginsborg. Vi er en herretøjsbutik, der fokuserer på at tilbyde dig et stort udvalg af forskellige kategorier indenfor herretøjsmode. Uanset hvad du er på jagt efter, og hvilken pengepung du har med i byen, så finder du noget, du kan bruge hos Ginsborg i Lyngby Storcenter.

 

HERRETØJ TIL ENHVER LEJLIGHED

Hos Ginsborg i Lyngby Storcenter kan du altid forvente ekstraordinær god service. Vi tager os tid til en personlig betjening, hvor vi lytter til dine ønsker – og hvor vi i fællesskab finder de produkter, du står og mangler i garderoben. Vi forhandler alt fra fine blazere, skjorter og polotrøjer til jeans, t-shirts, undertøj og badebukser. Du finder også et stort udvalg af tilbehør i butikken. Vi forhandler bl.a. bælter, kasketter, huer, lommeklude, sko, støvler, slips, tørklæder samt tasker og punge.

Vores produkter findes i en lang række kvaliteter. Hos os kan du både finde t-shirts til fair priser samt skjorter i egyptisk bomuld, når du vil forkæle dig selv lidt ekstra. På trods af at vores sortiment indeholder noget for enhver, så går vi aldrig på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Du kan ligeledes forvente, at vi altid har varer med farver og stil, der passer til sæsonen.

 

FIND DIT NÆSTE SKRÆDDERSYET JAKKESÆT HOS GINSBORG I LYNGBY STORCENTER

Hos Ginsborg i Lyngby Storcenter kan du altid forkæle dig selv lidt ekstra med et skræddersyet jakkesæt, som passer til lige præcis dig. Vi måler op og finder i fællesskab et jakkesæt, der passer til din stil. Vi lytter til dine ønsker, og finder de produkter du ønsker. Hos Ginsborg kan du få skræddersyet jakkesæt i alverdens farver, mønstre og stilarter. Vi har både de klassiske silhuetter og farver samt de mere moderne trends. Hos os kan du få skræddersyet ethvert aspekt af dit nye jakkesæt, så du får det lige, som du ønsker. Kom ind forbi butikken, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

 

FIND DE KENDTE HERRETØJSMÆRKER HOS GINSBORG I LYNGBY

Hos Ginsborg i Lyngby Storcenter forhandler vi en lang række kendte herretøjsmærker, som alle forhandler god kvalitet til prisen. Hos os finder du bl.a. Sand, Tommy Hilfiger, Boss, Eton, Polo by Ralph Lauren og Selected Homme. Kom ind i butikken og se det store udvalg af herretøjsmærker – vi garanterer, at vi også har noget til din smag.

 

BESØG VORES KONCEPTBUTIKKER

Hvis du gerne vil have fingrene i lidt mere lækkert tøj fra Tommy Hilfiger og Sand, så er du mere end velkommen til at besøge vores konceptbutikker i Lyngby Storcenter. Tommy Hilfiger-butikken finder du overfor Ginsborg, og Sand-butikken finder du ved Store Torv. I butikkerne finder du udover lækkert herretøj også Tommy Hilfiger Women og Sand Copenhagen Women.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.