Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Øvrige åbningstider

BOUTIQUE D’OR

BOUTIQUE D’OR I LYNGBY STORCENTER

På stueetagen i Lyngby Storcenter finder du Boutique D’or, der med vores store udvalg af smykker og ure er et must visit under shoppeturen. Butikken har ligget i Lyngby Storcenter i over 25 år og er blevet en vigtig smykke- og urforhandler i Lyngby. Vores personale i butikken har et stort kendskab til, hvad der rører sig indenfor smykkemoden, og vi er gode til at finde de flotteste designs på markedet. Boutique D’or er en familievirksomhed med ni medarbejdere, der alle har kendskab til branchen og brænder for smykker og ure.

Hos Boutique D’or kan du være sikker på at finde noget, der passer til dig. Udvalget af flotte varer er nemlig stort og ligger inden for en bred prisklasse. Her finder du alt lige fra den prisvenlige venindegave til de speciallavede smykker, der markerer de vigtigste dage i livet. Vores butik har også et stort udvalg af ure til både mænd og kvinder.

 

GAVEIDÉER TIL ALLE

I Boutique D’or er der masser af gode gaveidéer, og du kan finde noget til både en ven/veninde, partner eller et familiemedlem. Blandt udvalget af armbånd, øreringe, halskæder, ure og meget andet finder du helt sikkert noget, der passer til lejligheden. Har du behov for hjælp og inspiration, er vores veludlærte personale i butikken altid klar til at give gode råd og hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Kom forbi Boutique D’or og få hjælp til at finde den perfekte gave.

 

VIELSESRINGE TIL DEN STORE DAG

Vielsesringen er for mange mennesker det vigtigste smykke i livet. Ringen skal bæres i mange år og markerer noget helt særligt. Derfor er det vigtigt at vælge den rette vielsesring for begge parter. Kom forbi Boutique D’or i Lyngby Storcenter og se det store udvalg. Vi tilbyder altid god service, og vi tager os tid til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige smykker i det rigtige materiale og med de helt rigtige detaljer. En vielsesring skal kunne holde i mange år, og derfor tilbyder vi også pleje og rens af jeres vielsesringe.

ANDRE SERVICEYDELSER

Udover at købe smykker og ure kan du i Boutique D’or også få lavet huller i ørene. Du behøver ikke at bestille tid, men kan komme forbi butikken og høre mere, hvis du er interesseret. Uanset om det er de første huller der skal laves i øreflippen, eller om det er oppe i brusket eller midtimellem, står vores faglærte personale klar til at hjælpe. Vi tilbyder også gerne en hånd, hvis der er behov for lidt ekstra tryghed under proceduren.

På kortet nedenfor kan du se, hvor i centret du finder Boutique D’or. Find parkering i Lyngby Storcenter her.