Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Vero Moda i Lyngby Storcenter


Hos Vero Moda i Lyngby Storcenter har vi tøj og accessories til piger og kvinder. Vi følger tidens trends, og ved hvad der rører sig i modeverden. Du kan købe essentielle tøjdele indenfor alle kategorier, men også flotte kjoler og accessories til hverdag og særlige anledninger. Fælles for hele vores udvalg er, at priserne ligger, så alle kan være med. Hos Vero Moda er mode og kvalitet nemlig ikke ensbetydende med høje priser. Vores kollektioner følger tidens trends og giver dig rig mulighed for at udtrykke dig gennem din stil, og er samtidig prismæssigt tilgængelige for alle.

 

­­­­Tøj til enhver stil

I Vero Moda har du selv mulighed for at sammensætte den stil, som du drømmer om. Vi har et stort udvalg af tøj, der hjælper dig med at udtrykke din personlige stil. Hos os finder du både løstsiddende, behageligt tøj og mere tætsiddende tøj, hvor du kan vise dine fantastiske former frem. Fælles for alt vores tøj er, at det er pænt og komfortabelt at have på. Gå på opdagelse i vores store udvalg af jeans, bukser, sweatere, joggingsæt, bluser, skjorter og jakker.


­­­­­­­­Vores smykker og accessories

De fleste kender primært Vero Moda som en butik med tøj, såsom trøjer, bukser og toppe, men du kan faktisk også købe unikke smykker og accessories, der kun sælges i Vero Moda. Accessories og smykker er med til at give din stil personlighed og kan pifte alle dine outfits op. Smykkerne i Vero Moda designes sammen med vores tøjkollektioner, og de passer derfor godt sammen med vores tøj, og det behøver bestemt ikke at koste en formue, når du skal købe smykker eller accessories. Smykker og accessories i Vero Moda er, ligesom resten af udvalget, prismæssigt tilgængeligt for alle. Find lækre tørklæder, cool hatte, flotte halskæder og øreringe eller pift dit outfit op med et par mønstrede tights.

 

­­­­Stort udvalg af Curve & Plus Size

Er du ude efter Curve eller Plus Size tøjvarer? I Vero Moda finder du et fyldestgørende udvalg af modetøj og tilbehør i de to kategorier. Uanset om det er jeans, en ny jakke eller behageligt homewear, har vi masser af spændende valgmuligheder til dig. Tøv ikke med at komme forbi butikken, hvis du har brug for inspiration eller gode råd til din stil. Vores venlige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige varer.


­­­­Vero Moda Aware

Vi arbejder konstant på at forbedre vores klimaaftryk og give vores kunder flere bæredygtige muligheder. Et af de initiativer, som gør os mere forsvarlige og bæredygtige, er Aware. Aware er vores personlige brand til tøj, som er ekstra bæredygtigt og kan købes i Vero Moda. Vi har lavet Aware til dig, som elsker mode og nye styles, men samtidig gerne vil sikre at dit tøj er produceret på bæredygtige måder.
Læs mere om vores bæredygtige brand, Aware, og hvilke tiltag vi har gennemført for at gøre Vero Moda et miljømæssigt og socialt ansvarligt brand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vero Moda i Lyngby Storcenter!


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: