Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

MESSAGE

 

MESSAGE I LYNGBY STORCENTER

På stueplan i Lyngby Storcenter ved indgangen på hjørnet af Klampenborgvej og Lyngby Hovedgade ligger tøjbutikken MESSAGE. Her kan du finde moderne og stilfuldt tøj fra et kæmpe udvalg af danske og internationale brands til piger og kvinder.

I MESSAGE kan du finde trendy modetøj og accessories til kvinder fra et bredt udvalg af internationale mærker. Hos os i Lyngby Storcenter kan du bl.a. finde mærker som SILFEN, Sui Ava, SECOND FEMALE, JUST, Dr. Martens, NEO NOIR, SISTERS POINT, Teva og HVISK.

For at sikre at du altid kan finde noget tøj, der perfekt afspejler din personlighed, har vi ansat nogle utroligt dygtige medarbejdere med fokus på høj service og fantastisk faglig ekspertise. Hvis du er i tvivl om noget eller søger inspiration til at innovere din garderobe, kan du altid søge hjælp hos os. Studerende får desuden altid 10 % studierabat i alle vores butikker mod fremvisning af gyldigt studiekort.

 

EKSKLUSIVE MÆRKER HOS MESSAGE

MESSAGE blev stiftet i 1980 – dengang var vi blot et jeansmærke, der hed FAIS JEANS. Gennem tiden udvidede vi med flere mærker, såsom JEFF, JAM, d’ahrling og VASK. I 1986 samlede vi alle mærkerne under brandet MESSAGE, og i 1997 åbnede den første MESSAGE butik i Odense. Derefter er det gået meget hurtigt.

I dag har vi 4 tøjmærker, som du kan finde eksklusivt i vores butikker. d’ahrling er vores ældste mærke og står for den luksuriøse bohemestil i afdæmpede farver og med smukke snit. Kollektionerne fra d’ahrling er behagelige, elegante og luksuriøse og kan bruges til fest såvel som hverdag. frakment er den nye cool pige i klassen. Mærket blev lanceret i 2018 og er et friskt, ungt og supercool mærke. frakment tror ikke på kollektioner, men derimod på enkelte designs, der kræver 100 % opmærksomhed. Tøjet er alsidigt og henvender sig til den modige og udadvendte pige, der tør udtrykke sig og vise attitude gennem sine outfits.

Global Funk startede som vores denimmærke med funky og aktuelle designs i denim. Mange af vores gamle jeans kollektioner er blevet faste must haves på grund af deres stilfulde og tidløse look, der kan styles med nærmest alt. Global Funks flyverdragter er de sidste par år blevet instant klassikere på grund af deres utroligt behagelige fit og cool udseende. Overtøjet er lavet i quilt, og det er praktisk overtøj til den modebevidste kvinde. Sidst, men ikke mindst, er der mbyM, som er et mærke, der stråler af rå femininitet og skandinavisk coolness. Her er der fokus på feminine snit, flotte pasformer, rene linjer og simple silhuetter. Tøjet er ofte minimalistist med neutrale farver, diskrete mønstre og lette print. Desuden har mbyM en kollektion af basics med fokus på bæredygtighed og gode materialer. Kollektionen hedder Go Green, og tøjet er lavet af TENCEL lyocell fibre, der stammer fra bæredygtigt træ.

 

Kom ned i MESSAGE i Lyngby Storcenter og oplev vores fantastiske univers af styles fra både danske og internationale brands. Find parkering i Lyngby Storcenter her.