Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

ESPRESSO HOUSE

På stueplan i Lyngby Storcenter finder du Espresso House. Vores kæde er kendt for vores lækre kvalitetskaffe, som du på Store Torv nemt kan få fingrene i og sidde og hygge med efter en shoppetur rundt i centret. Espresso House tilbyder de perfekte rammer til en hyggelig lille pause fra hverdagens stress og jag.

 

ESPRESSO HOUSE I LYNGBY STORCENTER

Hos Espresso House får du den bedste kaffeoplevelse! Kaffen er nemlig blandt top 5 % i verden – du får derfor fuld plade på smag og oplevelse. Vi er alle uddannede baristaer og står derfor klar til at tage imod dig og guide dig til den rigtige kaffe.

Hos Espresso House i Lyngby Storcenter finder du dog ikke kun kaffe. Du finder også et stort udvalg af andre drikkevarer, såsom te, chai, kakao og andre kolde læskende drikke, som er lige til at tage med og nyde i sommervarmen – eller hvis du bare trænger til en nedkøling efter en heftig shoppetur. Hver morgen finder du frisk, økologisk brød og wienerbrød samt frisksmurte sandwiches. Hver dag leveres der også kager, som er bagt i eget bageri i Malmø.

Sæt dig ned i de komfortable stole og nyd din kop kaffe med en veninde eller tag kaffen med rundt i centret – uanset hvad, er du garanteret en god smagsoplevelse. Hvis du gerne vil have mere end én kop om dagen, så kan du hos Espresso House i Lyngby Storcenter også købe kaffe på abonnement. Kaffe på abonnement giver dig en større frihed til at smage flere forskellige slags, mens du er sikret din daglige dosis kaffe.

Kaffebaren er placeret overfor 3-butikken, og de levende omgivelser er med til at bidrage til en hyggelig atmosfære. Det lille siddeområde giver en intim fornemmelse, når du sidder og hygger med din kaffe. Hos Espresso House er alle velkomne, og vi tager os tid til hver enkelt kunde, så du er garanteret et godt besøg på Espresso House i Lyngby Storcenter.

NEM OG HURTIG BETJENING

Med Espresso Houses app kan du forudbestille din kaffe, så den er klar til afhentning, når du kommer forbi kaffebaren – det bliver altså ikke nemmere! Hvis der mod forventning skulle opstå tekniske udfordringer, står Espresso Houses venlige kundeservice klar til at hjælpe dig videre.

Hvis du hellere vil nyde kaffen derhjemme i ro og mag, så har du også mulighed for at købe både kaffebønner, kaffekapsler, te- og chaiblandinger til hjemmebrug. Hvis du ikke har en kaffekværn derhjemme til at kværne bønnerne med, så gør personalet det med glæde for dig.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.