Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SØSTRENE GRENE

 

SØSTRENE GRENE I LYNGBY STORCENTER

I stueetagen, lige ved indgangen fra Kanalvej, kan du finde Søstrene Grene. Bolig- og hobbybutikken, der siden den første butik åbnede i Aarhus i 1973, har hjulpet danskerne med kvalitetsprodukter til en god og lav pris. Siden da har vi arbejdet for, at vores butikker kan stå som en inspiration for danskerne og deres gør-det-selv projekter.

Du er altid velkommen i Søstrene Grenes univers, hvor vi gennem vores arbejde og designs ønsker at tilskynde kreativitet, skabe skønhed og glæde – det er dét, Søstrene Grene er bygget på. Vores ønske er, at du gennem Søstrene Grene bliver inspireret i hobbyarbejdet, uanset om du mangler inspiration til din nuværende hobby, eller om du ønsker at påbegynde en.

 

INSPIRATION TIL BOLIGEN

Vores butikker indeholder ikke kun hobbyremedier. Vi har også et hav af flotte, finurlige og anderledes genstande til hjemmet – alt fra lysestager og vaser til stuen, festartikler og kontorartikler til køkkenartikler, te og kaffe. Vi har stort set alt, hvad dit hjerte kan begære, som kan være med til at sætte prikken over i’et i indretningen. Du kan derfor med fordel besøge Søstrene Grene i Lyngby Storcenter og finde det, dit hjem står og mangler.

Hos Søstrene Grene har vi den holdning, at alle skal have råd til æstetikken og have mere skønhed i hverdagen, hvorfor vi sørger for, at vores kvalitetsvarer bliver solgt til gode priser, hvor langt de fleste kan være med. Selvom vores varer bliver solgt til en fair pris, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Dét, sammen med vores konstante fornyelse i form af de nye varer, vi får på hylden hver uge, gør, at det altid er værd at besøge vores butikker. Du kan derfor med fordel kigge forbi Søstrene Grene i Lyngby Storcenter.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Anna og Clara Grenes forunderlige univers, og vores dygtige personale står klar til at assistere dig, så du kan finde præcis det, du går og leder efter. Vores medarbejdere er kyndige og glade for at dele ud af deres store viden, så du får mest muligt ud af dit besøg i vores butik og kommer bedst muligt videre.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.