Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

HELSEMIN

 

HELSEMIN I LYNGBY STORCENTER

På stueplan, lige om hjørnet fra Joe & The Juice, finder du det bedste helsespot, hvor du kan få lige de produkter, du har behov for, så du kan vedligeholde den sunde livsstil. Hos Helsemin i Lyngby Storcenter får du altid kyndig vejledning, og du kan være helt sikker på, at du som kunde er 100 % i fokus, når vi hjælper dig med at finde de helt rette produkter.

Helsemin er Danmarks ældste kæde, når det kommer til helsebutikker. Siden begyndelsen tilbage i 1993 har vi vejledt og inspireret en masse forskellige danskere, som har fundet vej til vores butik af den ene eller den anden årsag. I alle vores butikker fører vi et bredt sortiment, og vi er helt sikre på, at du efter dit besøg hos Helsemin i Lyngby Storcenter går fra butikken med varer, du bliver glad for.

 

SKANDINAVIENS FØRENDE HELSEFORRETNING

Hos Helsemin drømmer vi om at blive Skandinaviens førende helsekostforretning, og at vi derfor vil være vores kunders førstevalg, når det kommer til hverdagens helseindkøb. Vi vil gerne inspirere dig, når det kommer til sundhed, naturlighed og en bæredygtig hverdag. Vi vejleder dig hellere end gerne, hvis du kommer ind i butikken og ikke rigtig ved, hvad du leder efter – uanset hvad dit mål med besøget er, står vi altid klar til at hjælpe.

Selv i en moderne hverdag skal det være muligt at leve naturligt og sundt, og vi vil i Helsemin i Lyngby gerne være en trendsætter indenfor sund livsstil og personlig udvikling. Vi vil inspirere dig, som vil nyde livet til fulde og kun vil det bedste for dig selv og for naturen. Vores ansvarsfulde tilgang resulterer i, at alle vores produkter kan kategoriseres som værende mindst én af følgende ting:

  • Produkterne er økologiske.
  • Produkterne er lavet af bæredygtige materialer.
  • Produkterne indeholder kun naturlige ingredienser.
  • Produkterne er genanvendelige.
  • Produkterne er designet til at fjerne giftstoffer.
  • Produkterne indeholder naturlig viden.
  • Produkterne fungerer som tilbehør til en naturlig livsstil.

 

KVALITETSPRODUKTER TIL ATTRAKTIVE PRISER

Hos Helsemin i Lyngby Storcenter fører vi udelukkende kvalitetsprodukter til attraktive priser. Hos os finder du bl.a. et stort udvalg indenfor kosttilskud og vitaminer, dagligvarer, beklædning, solpleje, parfume og deodoranter, madvarer, skønhed, udrensning, hår- og hudpleje samt et stort udvalg af produkter til kvinder, mænd, børn og babyer.

I butikken finder du både kendte og mindre kendte danske og internationale mærker. Hos Helsemin i Lyngby Storcenter finder du mærker som Australian Bodycare, A. Vogel, Pukka, Solaray, Ecooking, Grøn Balance, Urtekram og selvfølgelig mange flere. Kom ind i butikken, hvor vi vil stå klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset hvilke spørgsmål du end måtte have.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.