Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

3 Butik i Lyngby

Vores 3 butik i Lyngby Storcenter tilbyder et hav af fede mobiler til gode priser, samt masser af lækker tilbehør, alt fra covers til høretelefoner. Vores store udvalg gør, at det er nemt at glemme tid og sted, når du går på opdagelse i en verden af devices, tilbehør og meget mere. Når du går gennem døren, så åbner der sig nemlig en verden af tech, hvor du kan går på eventyr og finde dit næste stykke udstyr.

 

3 butik åbningstider

Mangler du ny elektronik eller rådgivning om et mobilabonnement - så kan et stop forbi 3 i Lyngby Storcenter være lige dét, du har brug for. Som regel holder vores 3 butik åbent fra 10:00 til 19:00 i hverdagene og 10:00 til 17:00 om lørdagen. Du finder dog de aktuelle 3 åbningstider her på siden. Så du kan altid orientere dig her i forhold til Black Friday, Jul, Påske og andre hellig dage.

 

Du finder 3 butikken midt i centret på stue-etagen. Ankommer du til Lyngby Storcenter i bil, så kan det være en god idé at læse om centrets parkeringsfaciliteter i Lyngby.

 

 

Køb din næste mobil hos 3 i Lyngby

I 3 butikken i Lyngby finder du et bredt udvalg af de lækreste og nyeste mobiler og smartphones. Uanset om du er til iOS eller android, så kan du finde din næste mobil i vores butik. Du kan blandt andet finde følgende telefonmærker i butikken:

  • Apple
  • Samsung
  • OnePlus
  • Sony
  • Motorolla
  • Nokia


Du kan på 3.dk tjekke om din ønskemobil skulle være på lager i vores 3 butik i Lyngby Storcenter.

Vores dygtige, og venlige, personale står også klar til at guide dig, så du kan finde den telefon, der bedst passer til dine personlige behov. Vi står også klar til at hjælpe dig med, hvad du skulle have af spørgsmål. Hvis du skulle have brug for hjælp til opsætning af mobilen eller finde det helt rigtige abonnement, så er vi altid klar til at rådgive dig.

 

Internet, mobilabonnement & mobil tilbehør

Hos 3 i Lyngby finder du ikke blot mobiltelefoner, tablets og smartwatches - du kan også undersøge forskellige internet pakker og mobilabonnementer til forskellige priser, så du kan finde lige præcis det abonnement, du har brug for. Så kom forbi 3 i Lyngby Storcenter, og find det bedste mobilabonnement eller internet til dine behov.

 

Leder du efter det rigtige tilbehør, så er et besøg i vores 3 butik uden tvivl det hele værd. Vi har masser af trådløse høretelefoner og headset, der kan give dig den bedste lyd- og musikoplevelse. Der er også bred mulighedhed for at finde et godt sæt højtalere – uanset om du vil have surround sound eller en lille fiks og mobil højtaler.

 

Du kan købe 3 på afbetaling

Der er også mulighed for at købe din næste mobil, airpods eller soundboks hos 3 på afbetaling. Hvis du har nogle spørgsmål til 3 afbetaling, så er du velkommen til at kigge forbi vores butik, så vil vores personale besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

 

Finder du ikke det, du leder efter, så har vi heldigvis masser af butikker med elektronik. Sørg for at kontrollere om Telenor eller Telia ikke skulle have det, som du mangler. Eller tag din nuværende telefon til reperation hos Phone-Rep.

 

 

3 byt til nyt mobil

Står du og skal have en ny telefon? Så kan du samtidigt aflevere din gamle mobil, og få trukket værdien fra købsprisen. På den måde får du ikke alene mulighed for at få en lidt skarpere pris, men samtidigt kan du også sikre, at din telefon kan blive genbrugt af en anden, og dermed kan du hjælpe med at bekæmpe køb og smid væk-kulturen. Så tag din gamle mobil, tablet eller smartwatch med, så ser vi, om vi ikke kan finde en god pris for dit nye device. Du kan læse mere om byt til nyt her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: