Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

THIELE

THIELE I LYNGBY STORCENTER

Butikken har åbent første og sidste søndag i måneden.

 

På stueplan, i hjertet af Lyngby Storcenter, kan du finde Thiele. Vi er en gammel optiker, placeret ved Store Torv, der har solgt briller og optikerremedier siden 1817. Derfor har vi stor erfaring og ekspertise med alt inden for optikerfaget. Vi har et stort udvalg af briller, både stel og glas, solbriller, linser osv. – det hele i høj kvalitet og til en god pris.

Hos Thiele har vi det tilbud, der hedder, at din synsprøve er gratis ved køb af briller. Så hvis du ønsker at få foretaget en synstest, fordi du er i tvivl om, hvorvidt du trænger til briller, eller om du skal have et tjek for at finde ud af, om du skal have ny styrke, så er du velkommen til at kigge forbi til en synstest hos Thiele i Lyngby Storcenter. Vi tilbyder også uforpligtende rådgivning til dig, der overvejer at få foretaget en øjenlaseroperation.

 

BRILLER, LINSER OG SOLBRILLER FÅS HOS THIELE

Thiele i Lyngby Storcenter er udbyder af et hav af mærkevarer inden for brillestel. Vi kan tilbyde dig brillestel fra mærker som Gucci, Prada, Ray Ban, DKNY, Armani osv. Vi tilbyder ikke blot de store internationale mærker – vi kan også tilbyde flere mere eller mindre kendte mærker. Det kan eksempelvis være de danske mærker Fleye og J.C. Filtenborg. Dertil kommer, at vi også tilbyder vores egen kollektion af lavprisbriller, som fås i trendy designs til en god lav pris. Når du kigger forbi Thiele i Lyngby Storcenter, så står vi klar til guide dig, så du finder lige præcis de briller, som du ønsker dig.

Hos os kan du også finde kontaktlinser til en god pris. Vi synes, det er vigtigt, at den enkelte får friheden til at vælge, om man ønsker at bære briller eller kontaktlinser. Derfor har vi et bredt udvalg af linser, som passer til lige netop dit behov. Dette gør, at vi, uanset om du ønsker at bruge linsen om dagen, hele døgnet eller blot til sportsbrug, har en god løsning til dig til en god og fair pris.

Vores dygtige og professionelle personale står altid klar med et smil og god service. For os er det vigtigt, at du finder den bedst mulige løsning, der passer godt til dig og dit liv. Derfor vil vi gerne give dig den bedst mulige vejledning. Vi har over 200 års erfaring, og det føler vi forpligter os til at sikre den bedste service. Vi glæder os til at se dig i Thiele i Lyngby Storcenter.

Du kan finde information om parkering i Lyngby Storcenter her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: