Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

BOG & IDÉ

BOG & IDÉ I LYNGBY STORCENTER

I Lyngby Storcenter overfor Føtex finder du vores store Bog & Idé butik. Her kan du finde noget til enhver smag. Vi har både bøger, et væld af spil, hobby- og kontorartikler samt skoleudstyr og gavekort.

For bogelskeren er Bog & Idé et rent slaraffenland med en bred skare af genrer, som du kan fordybe dig i. Til læseren med den brede smag har Bog & Idé et kæmpe udvalg af skønlitteratur, der er en kæmpe genre med alt fra nervepirrende romaner, sjove og spændende historier fortalt gennem grafiske noveller til ophidsende erotiske fortællinger. Her kan du altid finde de nyeste bøger i din yndlingsserie eller gå på opdagelse i vores bogreoler, der indeholder alt fra små, komiske håndbøger til de gamle, tykke klassikere.

Du kan desuden finde et væld af kogebøger, hvis du jagter det perfekte surdejsbrød, vil prøve at leve sundere eller bare vil udforske den kulinariske verden. Vil du hellere udforske den virkelige verden, kan du også finde rejsebøger, så du kan læse om din kommende rejse eller få inspiration til nye destinationer. Vi har også et stor udvalg af børnebøger og malebøger til de mindste, så der er underholdning til hele familien.

 

FIND ET GODT SPIL TIL SPILAFTENEN

Bog & Idé i Lyngby Storcenter har også et stort udvalg af spil til hele familien. Her kan du finde alle de klassiske spil, der garanterer god familiehygge hver gang. Du kan også gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af sjove nye spil, vores smukt udsmykkede kortspil eller små og store puslespil. På hylderne kan du også finde sjove spil til daten, hjernevridende quizspil, svære strategiske spil eller selskabspil til en hyggelig og morsom aften med venner og veninder. Er der små børn, som skal underholdes, er der også en bred vifte af sjove spil, som de allermindste kan forstå og være med til.

 

FIND ARTIKLER TIL DIN HOBBY I BOG & IDÉ

Hos Bog & Idé i Lyngby Storcenter kan du finde et væld af artikler til dine kreative udfoldelser. Her kan du finde både papir og karton i alt fra sorte og hvide nuancer og alt derimellem til metalkarton og crepepapir i guld og andre skinnende farver. Vil du afstresse lidt i hverdagen på en kreativ måde, har Bog & Idé både Diamond Art og Hama-perler, der giver god mulighed for at fordybe sig i den kreative proces, afstresse og kreere et smukt motiv på samme tid. Du kan også købe en hækle- eller strikkebog og lære selv at lave klude, tøj, bamser og meget mere.

Er du på jagt efter den perfekte gave til en ven, kæreste eller et familiemedlem, kan du med fordel lede i Bog & Idé i Lyngby Storcenter. Med Go Dreams gavekort kan du give en oplevelse som gave. Her kan du både give mindre oplevelser som en brunch eller en biograftur, men du kan også finde gavekort på både kroophold, ferier i Europa eller luftballonture. Kan du ikke vælge, hvad du skal give, kan du enten spørge en af vores kompetente medarbejdere om hjælp eller bare købe et gavekort, så modtageren helt selv kan vælge. Tag et smut forbi Bog & Idé i Lyngby Storcenter og få inspiration til din næste bog, spilaften eller hobby.