Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Øvrige åbningstider

CENTER URE

CENTER URE I LYNGBY STORCENTER

På stueplan ved siden af SPORTMASTER KIDS og SUMMERBIRD finder du Center Ure i Lyngby Storcenter. Vi er en vaskeægte guldsmed og urværksted, hvor du kan købe ure og smykker til dig selv, eller en du holder af. Vi har siden 1975 været placeret i Lyngby Storcenter, hvorfor du hos os altid er garanteret kompetent vejledning og rådgivning i forbindelse med dit besøg hos os.

 

HERREURE, DAMEURE OG BØRNEURE I LYNGBY STORCENTER

I Center Ure i Lyngby Storcenter forhandler vi et stort udvalg af ure til hele familien. Hos os finder du armbåndsure i forskellige størrelser, farver og materialer. Måske du er på udkig efter et nyt, flot guldur med rhinsten? Eller et simpelt og klassisk ur med læderrem? Uanset hvilket design du går efter, så er vi helt sikre på, at du finder det hos os.

Vi forhandler ure til både mænd, kvinder og børn, så hele familien altid ved hvad klokken er. Vores ure findes i forskellige størrelser, så der er noget for ethvert håndled – og på nogle af vores modeller kan du også se andre ting end bare klokken. Vi forhandler flere ure, hvor man bl.a. kan se hvilken dag det er, hvilken måned det er og meget mere. Kom ind i butikken og se det store udvalg af ure til hele familien.

 

URVÆRKSTED I LYNGBY

Hos Center Ure i Lyngby Storcenter har vi vores eget urværksted. Her har vi to uddannede urmagere, som står klar til at hjælpe dig med de problemer du oplever med dit ur. Uanset hvad der er galt med dit ur, kan vores dygtige urmagere hjælpe dig – også hvis du bare skal have sat et nyt batteri i dit armbåndsur.

 

FIND DIN NÆSTE HALSKÆDE, ARMBÅND ELLER ØRERINGE HOS OS

Hos Center Ure i Lyngby har vi også et stort udvalg af smykker. Hos os finder du bl.a. armbånd, armringe, halskæder, ringe, vedhæng og øreringe til enhver begivenhed. Uanset om du er på jagt efter et nyt hverdagssmykke til at fuldende et outfit eller du leder efter dit næste smykke til særlige begivenheder, har vi noget for dig.

 

GULDSMED I LYNGBY

Hvis uheldet skulle være ude og dit højtelsket smykke skulle gå i stykker, så fikser vi det hellere end gerne i Lyngby Storcenter. Vi har nemlig vores eget tilknyttede guldsmedværksted, hvor vi reparerer alle slags smykker. Kom ind forbi Center Ure, hvor vi sammen vil tage et kig på smykket. Vores kompetente personale vil herefter rådgive og vejlede dig, så dit smykke bliver så godt som nyt.

 

GAVEIDEER TIL DÅB OG BRYLLUP

Hvis du er på udkig efter en fin gave til en speciel person i dit liv eller til en speciel begivenhed, kan du altid hente masser af inspiration hos Center Ure i Lyngby. Vi er eksperter i at rådgive og inspirere, når det kommer til gaver, som modtageren bliver glad for. Uanset om du leder efter en sød gave til brudeparret eller en fin dåbsgave til barnedåben, hjælper vi, så du kommer hjem med det helt rigtige.

 

URE OG SMYKKER FRA KENDTE MÆRKER

Hos Center Ure i Lyngby Storcenter forhandler vi en lang række mærker. Hos os finder du mærker som Aqua Dulce, Heiring, ByBiehl, Randers Sølv, Seiko, Tissot, Fossil, Festina, Daniel Wellington, Blossom Copenhagen og mange flere. Vi forhandler også designermærker som Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Emporio Armani, Arne Jacobsen Watches, Michael Kors og mange andre.

Kom ind forbi din lokale urmager og guldsmed i Lyngby Storcenter. Find parkering i Lyngby Storcenter her.