Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

M&D TAILORED FIT

 

VELKOMMEN TIL TAILORED FIT SKRÆDDERI

I M&D Skrædderi er vi specialiseret i at omforandre, reparere samt sy nyt tøj. Med mere end 20 års erfaring tilbyder vi byens bedste, billigste og hurtigste service til at tilfredsstille vores kunder.

 

ALT INDEN FOR REPARATIONER OG FORANDRINGER

Med stor stolthed tilbyder vi alt inden for skræddersyet opgaver, såvel som reparationer af tøj til kvinder og herre. Alt fra oplægning af bukser, jeans og nederdele, eller oplægning af ærmer, kjoler og buksedragter. Vi reparer også lynlåsen i dine tasker, jakker, læder mm. Kom bare til os, så skræddersyer vi opgaverne til dig!

Derudover foretager vi også reparation og eller syning af tekstiler og tilbehør til hjemmet. Vi syr lige fra lage, gardiner, duge, puder, hynder, madrasbetræk mm. Vi udskifter også stropper og lynlåse i dine hynder og puder.

Der er ikke behov for tidsbestilling, så du kan bare komme forbi med dit tøj eller andet – Oftest klares vi de fleste skrædderi opgaver på et par dage, selvfølgelig med undtagelser. – Vi står klar til at hjælpe dig!

Skrædderen er beliggende i Lyngby Storcenter i samme lokale som GLS i stueetagen. Her finder du et prøverum, så du kan hente dine pakker og få omforandret eller tilpasset dit tøj samme sted.