Sommerens solbriller

Sommeren er snart over os, og det betyder, at det er tid til at finde solbrillerne frem igen. Trænger du til et nyt par, men er i tvivl om hvilke, der klæder dig bedst? Vi har lavet en guide, der hjælper dig på vej, så du kan finde de perfekte solbriller til sommeren.

Smykker & accessories

Firkantet ansigt

Har du en bred pande og en firkantet kæbelinje? Så gå efter briller med bløde kanter og tyndt stel, gerne med runde eller ovale brilleglas, der får din ansigtsfacon til at se mindre firkantet ud. Prøv disse Prada 62SS.


Hjerteformet ansigt

Er dit ansigt bredest på panden og har du tydelige kindben med en smal hage? Så gå efter solbriller, der trækker opmærksomheden nedad, gerne aviator eller store glas. Psst... Pilotbrillen er en klassiker, der holder sæson efter sæson. Prøv disse Ray Ban briller.


Ovalt ansigt

Er din pande bredere end din hage og har det en oval form? Du kan stort set vælge og vrage mellem alle faconer. Prøv disse Escada briller.


Rundt ansigt

Har du runde kinder og er dit ansigt ligeså langt som det er bredt? Så gå efter et par med firkantede stel, der skaber en god kontrast til ansigtet. Psst... Solbrillen er et vigtig accessorie i sommergarderoben, da de er prikken over i'et i dine outfits. Prøv Zadig & Voltaire brillerne.


Smalt ansigt

Er du smal ved kinderne og er dit ansigt længere end det er bredt? Gå efter brede briller, der får dit ansigt til at virke mindre aflangt, stellet må gerne være bredere end din pande. Prøv disse Michael Kors briller.

Vi tager forbehold for udgåede eller udsolgte varer eller butikker, der ikke længere er en del af Lyngby Storcenter.